Urmaşii comuniştilor, PSD-iştii, au păstrat, prin legi, ce au furat comuniştii în dictatura bolşevică

duminică, iulie 2, 2023 11:48
Posted in category Justitie

Tatucul si fiiiUn exemplu dintre zecile de mii posibile.

Preşedintele Jidovu s-a făcut preş în grădina lui Ceausescu

Tovarăşe Nicolae Ceauşescu, cel mai iubit fiu al patriei noastre, tovarăşa Elena Ceausescu, savantă de renume mondial, primiţi prinosul de recunoştinţă şi adâncă abnegaţie din partea tovarăşului Nicolae Jidovu, preşedintele Judecătoriei sectorului 1 (din 2004 – n.m.). S-ar putea să nu vă spună nimic tovărăşiilor-voastre acest nume. Dar fiţi siguri că, prin neostoita sa grijă şi cu deosebită responsabilitate, căsoaia din Primăverii nr. 50 în care aţi locuit în epoca de aur este (era în 2004 – n.m.) cum aţi lăsat-o şi vă aşteaptă.

E drept, au fost la un moment dat nişte elemente nesănătoase, familia Prodanof, nişte chiaburi care au vrut să pună mâna pe grădina casei, un teren de 1.290 mp. Cu lăcomia ce-i caracterizează, chiaburii de proprietari au obţinut, pe baza actelor de proprietate, sentinţă definitivă de punere în posesie în 1998, dispoziţie de punere în posesie de la primărie în 2001, număr poştal, şi-au făcut şi cadastru, ROL fiscal. Au avut tupeu burghejii!

Această stare contrară ideologiei noastre socialiste şi idealurilor noastre proletare nu mai putea continua. De aceea, tovarăşul Jidovu Nicolae i-a stârpit din rădăcină, dând cu mânie proletară, peste poate hotărârile instanţelor, o ordonanţă preşedinţială de blocare a punerii în posesie.

Astfel că acum (în 2004, în dictatura KGB-isto-comunistă Iliescu-Năstase, n.m.) terenul este păzit straşnic de SPP (nu aţi apucat, tovarăşe Nicolae Ceauşescu, să vedeţi cine-i SPP-u’, dar să ştiţi că sunt tovarăşi de nădejde ai patriei noastre, Republica Socialistă România), care nu lasă burghezo-moşierii de proprietari să calce măcar pe teren.

Şi ca să-i pedepsim cum se cuvine, mama lor de burgheji, i-am obligat pe chiaburi să plătească şi impozit pe terenul lor, dar care, nu-i aşa, e de fapt al întregului popor. Au plătit din 2001, când li s-a trecut la fisc terenul pe numele lor, vreo 49.000.000 de lei (vechi, la valoarea de la începutul anilor 2000 – n.m.). Vă daţi seama, echivalentul a 700 de Dacii 1310!

Tovarăşe secretar general Nicolae Ceauşescu, chezaş al făuririi societăţii socialiste multilateral dezvoltate, se poate spune că chiar în curtea casei tovărăşiei-voastre s-a obţinut un record per hectar. La recolta de chiaburi seceraţi de justiţia comunistă. („Academia Caţavencu”, nr. 680/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu