Cătălin Voicu, exponentul mafiei PSD-iste, omul criminalului Ilici „KGB” Iliescu

marți, noiembrie 8, 2011 21:11

Catalin VoicuPesedistul ce a ‘reuşit’ să demonstreze că, în România, totul se poate cumpăra, iar legea nu face doi bani, Cătălin Voicu pe numele său, nu este un oarecare nostalgic al comunismului şi nici măcar un idealist de stânga.

După câteva luni petrecute la puşcărie, a revenit în Parlament, iar dupa gratii nu va mai ajunge niciodată (asa credeam in 2011). Dacă nu credeţi, citiţi în continuare cine este Cătălin Voicu. Informaţiile au apărut, la sfârşitul anului 2009, în ‘Academia Caţavencu’.

In 2009, PSD-ul avea de gand sa-l puna pe mafiotul Catalin Voicu ministru de Interne

Cătălin Voicu a terminat Şcoala de Ofiţeri Activi de Transmisiuni de la Sibiu în anul 1986. Cariera lui este legată de Ion Iliescu, cel care l-a promovat până la gradul de general, dar şi cel care a sărit imediat în apărarea celui cercetat de DNA pentru trafic de influenţă. În perioada 2001 – 2004, Voicu a fost consilier prezidenţial pe probleme de Ordine Publică şi Siguranţă Naţională. La începutul anului 2009, Cătălin Voicu a fost aproape să ajungă ministru de Interne, dar a pierdut în favoarea lui Gabriel Oprea.

Catalin Voicu, prieten cu clanul Camatarilor era alegerea perfecta a mafiei PSD-iste pentru functia de ministru de Interne

Şi aceasta deşi presa a scris că se afla în relaţii de prietenie cu clanul Cămatarilor.

Mitică Iliescu, SPP-istul sef al criminalului Ilici „KGB” Iliescu, cel care a trecut cu TAB-ul peste revolutionari in 1989

Tot prieten este şi cu Dumitru Iliescu, primul şef al Serviciului de Protecţie şi Pază, numit în funcţie de Ion Iliescu în 1991. Despre Mitică Iliescu, presa a arătat că i-a călcat pe revoluţionari cu TAB-urile în 1989. După ce-a plecat Ilici de la Cotroceni, a plecat şi Mitică de la SPP.

Pentru mafia PSD-ista nu conta ca Vanghelie este un analfabet. Cei cu studii n-au decat sa emigreze. Asa incat, Mitică şi Cătălin l-au sprijinit din greu pe Marean „care este”

În ’96 şi-a făcut firmă de protecţie şi pază cu pupilul Cătălin Voicu. Agenţia Naţională de Pază, Protecţie, Investigaţii şi Protocol avea birourile chiar într-unul dintre sediile PDSR. În 2002, Mitică Iliescu a fost reactivat la SPP, de unde a trecut în rezervă în 2004 cu grad de general cu patru stele. Mitică şi Cătălin formează împreună cuplul de aur pe partea de informaţii a PSD şi suportul ascensiunii în partid a lui Marean Vanghelie.

Cum intervenea mafiotul Catalin Voicu pentru mafiotii care au devastat Romania, pe cand era consilier al lui Ilici „KGB” Iliescu

Potrivit unui articol publicat în cotidianul ‘Averea’ în iunie 2006, Vanghelie a apelat la Cătălin Voicu (deputat PSD în acel moment) pentru a-l ajuta să scape de dosarele pe care le avea la DNA. Vanghelie era cercetat de procurori pentru că ar fi cumpărat prin interpuşi magazinul ‘Bucureşti’. Şi nu doar asta era problema, ci şi faptul că Marean nu putea justifica de unde a avut banii pentru achiziţie. Tocmai de aceea spera că Voicu putea să-l ajute să scape de cercetări, aşa cum o mai făcuse cu câţiva ani în urmă, din postura de consilier prezidenţial al lui Ion Iliescu. Cât de eficient a fost Cătălin Voicu poate vedea şi-un orb: Marean, care este încă liber şi încă primarul sectorului 5, o face pe curajosul şi neîntinatul la televizor.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Cătălin Voicu, exponentul mafiei PSD-iste, omul criminalului Ilici „KGB” Iliescu”

 1. Nasul lui Puie Monta, Gabriel Oprea, a fost gorila criminalului Cozma Miron | A șaptea dimensiune says:

  martie 17th, 2015 at 20:35

  […] Cine este Cătălin Voicu […]

 2. Gabriel Oprea, cumatrul lui Ponta, izmenarul ajuns mafiot | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 14:42

  […] Cine este Cătălin Voicu […]

 3. Al treilea Reich bolşevic | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 9th, 2016 at 13:30

  […] Catalin Voicu, exponentul mafiei PSD-iste, omul criminalului Ilici „KGB” Iliescu […]

 4. Cum au scos pesediştii valize cu bani din România | A șaptea dimensiune says:

  martie 19th, 2016 at 18:03

  […] Catalin Voicu, exponentul mafiei PSD-iste, omul criminalului Ilici „KGB” Iliescu […]

 5. Viata unui politist distrusa de un deputat PSD | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 8th, 2016 at 21:10

  […] Catalin Voicu, exponentul mafiei PSD-iste, omul criminalului Ilici „KGB” Iliescu […]

 6. Cum manipulau pesediştii opinia publică folosind TVR-ul | A șaptea dimensiune says:

  mai 9th, 2016 at 22:02

  […] Catalin Voicu, exponentul mafiei PSD-iste, omul criminalului Ilici „KGB” Iliescu […]

 7. Cum a umplut criminalul Ilici Iliescu Parlamentul Romaniei de minoritari | A șaptea dimensiune says:

  august 13th, 2016 at 13:58

  […] Catalin Voicu, exponentul mafiei PSD-iste, omul criminalului Ilici „KGB” Iliescu […]

 8. Cristian Panait, inainte sa moara: „Cainele asta de Ponta m-a omorat!” | A șaptea dimensiune says:

  august 25th, 2016 at 20:51

  […] Catalin Voicu, exponentul mafiei PSD-iste, omul criminalului Ilici „KGB” Iliescu […]

Adauga un comentariu