usi-bune.ro, uși din lemn masiv pentru tine

duminică, iulie 6, 2014 10:42
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniȘtiți cele două cuvinte care deschid orice ușă? Trage și împimge. Depinde și din ce poziție deschizi o ușă: una e să o deschizi din afară, pe la ora două noaptea, atunci când nu găsești cheile, de la prea multă bere, și te întâmpină soția cu acea privire ucigătoare sau dinăuntru, atunci când trebuie să duci gunoiul, chiar dacă n-ai niciun chef. Dar depinde și de ușă. Una e când atingi o frumusețe de ușă, pe care o recunoști dintr-un milion și alta este cazul unei uși banale, care nu-ți spune nimic.

Astăzi, dragii mei, vorbim despre un loc unde putem comanda tot felul de uși: de interior, de exterior, furniruite etc. Plus pervazuri, căptușeli, balustrade din lemn. Link-ul spre acel site este ceva mai la vale (click pe imagine), iar acolo puteți comanda ce model de ușă doriți. Termenul de executie al usilor si scarilor la comanda, este cuprins intre 20 si 30 de zile lucratoare. Toate produsele oferite au garantie 2 ani iar la cerere se asigura intretinere postgarantie. Montajul este garantat doar daca este facut cu echipele recomandate. Elementele usilor din lemn, cadrul, traversele, tocul usilor furniruite si elementele pentru scari si balustrade sunt executate din lemn uscat in uscatoare specializate.
Totodata, sunt puse la dispozitie o gama variata de modele de sticla sablata sau sticla ornamentala prin colaborarea cu firme specializate. La comanda (4-7 zile lucratoare) pot fi executate vitralii si sticla sablata in culori si modele variate. Pentru alte detalii, intrați pe site.

Și dacă tot vorbim de uși, haideți să mai citim câte ceva despre ele. Iată ce găsim pe site-ul misiuneacasa.ro: „Daca locuiti in apropierea unor surse de zgomote, usa de la intrare ar trebui sa aiba si calitati de izolare fonica. Usile groase si masive sunt izolatoare fonice mai bune datorita grosimii lor. Anumite usi numite “fonice” sunt echipate cu vata minerala sau cu un panou interior, din alt material, destinat reducerii vibratiilor sonore provenite din exterior. Cu cat usa este mai groasa cu atat este mai robusta, dar compozitia joaca de asemenea un rol major in soliditatea structurii ei. Daca nu este suficient, puteti sa ranforsati ansamblul printr-un blindaj. In afara usii in sine, tocul trebuie consolidat de asemenea. Veti putea obtine o mai buna garantie impotriva efractiilor daca veti monta corniere metalice. Si, mai ales, nu trebuie neglijate nici broastele! In mod normal, usile apartamentelor noastre ar trebui sa izoleze mirosurile, zgomotele si frigul si sa reziste la tentativele de efractie sau la riscul incendiilor. In conformitate cu normele recente ele trebuie sa opreasca flacarile timp de un sfert de ora. Grosimea unei usi de apartament de buna calitate este de minimum 40 de mm. Iar cu cat usa este mai grea, cu atat va fi mai rezitenta. Este recomandabil ca soliditatea sa-i fie ranforsata cu un blindaj corespunzator.”

Să reținem această recomandare, dacă dorim să avem uși de cea mai bună calitate.

https://www.usi-bune.ro/
Usi de interior Usi-bune.ro

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu