visionexposystems.com, bannere publicitare și standuri expoziționale pentru tine

joi, iunie 26, 2014 12:28
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă avem de organizat un eveniment, ne-am putea întreba unde găsim materiale pentru promovarea respectivului eveniment. Oarecum la fel stau lucrurile și pentru firmele ce vor să-și facă reclamă. Doar se știe că fără promovare nu exiști. În ambele cazuri, folosiți această recomandare (doar nu degeaba ați memorat adresa acestui site sau a apărut la căutare). De exemplu, dacă vă interesează organizarea unui stand expozitional, click pe link-ul anterior și veți descoperi idei pentru standuri expoziționale. Sunt prezentate sistemele Pop-up Vision (modulare si pot fi adaptate usor spatiilor expozitionale). Ai la indemana peste 90 de solutii predefinite cu posibilitatea de a previzualiza 3D proiectul inainte de executie. Datorita sistemului expandabil , poti transporta intregul stand folosind automobilul personal, poti monta standul in mai putin de 30 de minute fara ajutorul unei echipe de profesionisti si il poti refolosi la urmatoarele expozitii.

Dacă esți interesat de bannere publicitare, accesează legătura anterioară. Sistemele de tip banner sunt destinate celor care cauta o modalitate rapida si foarte ieftina de promovare. Datorita costului de achizitie redus si al greutatii scazute aceste sisteme de afisaj portabile cu structura usoara sunt varianta ideala pentru campaniile mari. Pot fi montate cu usurinta in mai putin de 1 minut si pot fi amplasate cu succes in orice tip de spatiu interior. Pentru alte informații, intră pe site.

Hai să reținem acest pont că merită. Oricând ai nevoie de soluții complete de marketing, accesează Vision Expo Systems și ai cea mai bună echipă de specialiști, ce pot crea pentru tine cele mai optime soluții de marketing.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu