Visul american (American Dream) îşi trăieşte ultimele clipe?

duminică, martie 17, 2024 13:03
Posted in category Mass-media

American DreamDe vreo 15 ani, dacă nu chiar 20, albii de origine europeană sunt minoritari în SUA. Altfel spus, populaţiile afro-americane, de origine mexicană (sud-americană, în general) şi asiatică depăşesc cu nişte milioane bune populaţia albă, venită din Europa, de la începuturi până astăzi.

După umila mea părere, şi aceasta este o cauză a degradării mentalităţii tradiţionale americane şi transformarea SUA, dintr-un bastion al libertăţii, într-un viitor gulag, dacă ajunge dementul de Trump preşedinte.

Triburile afro-americane, sud-americane + mexicane şi chinezii atât de mulţi în SUA au dat primul semn că SUA a devenit moşia lor în momentul alegerii „socialistului” Barack Hussein Obama în funcţia de preşedinte al SUA, în 2008. Acest Obama a permis, în cei 8 ani la Casa Albă, întărirea dictaturii criminalului Putin, crimele comise de KGB-istul Putin împotriva ziariştilor şi desidenţilor ruşi lăsându-l rece pe musulmanul Obama.

Mai mult, Statul Islamic a apărut tot în timpul mandatelor ticălosului Obama, ca reacţie la politica dictatorială a marxistului Assad în Siria, cel care a folosit arme chimice împotriva propriului popor. Deşi a promis că intervine pentru a stopa crimele dictatorului Assad, Obama n-a mişcat un deget pentru oprirea genocidului. A intervenit, în schimb, KGB-istul criminal Putin în Siria, unde a făcut măcel, obligând milioane de sirieni să emigreze, prinşi între două tabere criminale: pe de o parte, statul islamic, pe de altă parte, regimul criminal al dictatorului marxist Assad, sprijinit de trupe ruseşti trimise de Putin.

Iar după Obama a apărut un rău şi mai mare, dementul Donald Trump. Ajuns preşedintele SUA în urma unei imense campanii de manipulare şi dezinformare, la care a pus umărul dictatura criminalului Putin, omul cu Biblia, Trump, care mergea la prostituate de lux, pare Răul Suprem pentru Statele Unite, ajunsă, probabil, cel mai jos pe scara evoluţiei, de la apariţia SUA, în 1776.

Dacă ţările UE nu se unesc şi formează Statele Unite ale Europei, o putere comparabilă oarecum cu SUA, chiar dacă militar şi economic UE e departe de SUA, pentru a apăra democraţia şi libertatea, în următorii ani vom fi la cheremul înţelegerilor cu iz mafiot între dictatorii planetei, un Putin şi un Trump.

În România, în 1989, visul Revoluţiei Române a ţinut 3 zile, până la acapararea puterii de către grupul unui alt KGB-ist criminal, Ion Iliescu. Se pare că si visul american, celebrul „american dream”, moare, încet dar sigur, în fiecare zi. Ucis şi de cei care duc aberaţiile cu egalitatea şi corectitudinea politică pe culmi ale absurdului absolut. Sper să greşesc, dar tare mi-e teamă că am dreptate.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu