Bolnavii cu capul atacă Internetul

sâmbătă, iulie 5, 2014 16:04
Posted in category Mass-media

BolnavNu știu alții cum sunt, dar pe mine mă amuză teribil scenariile cu atacarea României de tot felul de organizații, de la marțienii roșii cu trei capete la liliecii africani cu 5 aripi. Toată istoria viitorului se rezumă la țărișoara noastră, râvnită de toată lumea. Și ce-ți poți dori mai mult decât vreo două milioane de țigani, cărora să le plătești toate cheltuielile, iar ei să fure și să nu muncească defel, plus vreo 7 milioane de asistați social. Cum să nu-ți dorești o țară în care infrastructura e mai rea ca în Africa, productivitatea muncii este cea mai scăzută din Europa, iar politicienii, și nu numai ei, sunt cei mai corupți, tot din Europa, dacă nu chiar mai mult. Cum să nu râvnești la o țară unde ziariștii împroașcă seară de seară cu căcat la televizor, iar educația este în aer. Cine să nu-și dorească să fie tratat în România, într-un spital infect, fără dotări, cu medici mediocri, care oricând te pot trimite în Paradis sau în Iad (în Paradis pentru atmosferă, iar în Iad pentru companie, cum spunea Mark Twain). Ceea ce mi se pare de râsul curcilor, în multe cazuri, este anonimatul în care acești “viteji” pe autostrada Internetului își dau cu părerea. Băi nene, dacă ai testicule și tot vrei război cu toată lumea care atacă România, dă-ți măcar numele, să știe populația cine are dungă roșie pe buletin. Mi-e greu să cred că în spatele site-ului cu link-ul ceva mai încolo se ascunde (nu există informații pe site despre autor sau autori) un om normal, cu toate țiglele puse. O fi unul în concediu medical (dar bun de muncă), ce a dat o șpagă unde trebuie și primește bani acasă, iar din plictiseală bate câmpii. Nu are domeniu propriu, așa încât banii de concediu medical sunt puțini, probabil. Sau o fi vreun pensionar ce are probleme mentale, de la frecat menta în sectorul bugetar, și își omoară timpul cu tâmpenii. Haideți să ne amuzăm puțin. Iată și link-ul http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/

 • 15 martie 1990: conflictul interetnic de la Târgu Mureș a fost organizat Soros, FMI, Ungaria și GDS (hă, hăă, hăăă). Mai ales GDS. Ăsta de azi e organizat de marțienii roșii în fund.
 • 11 martie 1990: Proclamația de la Timișoara fabricată de Soros, FMI, GDS. Are ceva cu GDS-ul. O fi luat medicamentele greșit.
 • În decembrie 1989, România a fost atacată de ONU, NATO, GRU sovietic și Soros-FMI (hă, hăăă, hăăă). Probabil pentru a le lua țiganilor semințele cu care erai agresat zilnic în dictatura comunistă.
 • Și acum țineți-vă bine. Titlu: Hitleriști, anti-hitleriști, comuniști, anti-comuniști atacă România și extermină cetățenii ei (wau!). Dom’le, ăsta are mania persecuției, nu glumă. Mă-ntreb de ce nu emigrează în jungla africană. Acolo nu te atacă nici ONU, nici NATO, nici GRU, nici hitleriștii (hă, hăă, hăăă) măcar.
 • Sper că v-ați facut o idee. Asta-i România, bolnavi mulți, medicamente puține, medici puțini. Noi suntem români, că dacă eram germani o duceam bine.

  Citeste si articolele:

  You can leave a response, or trackback from your own site.

  2 Responses to “Bolnavii cu capul atacă Internetul”

  1. De ce nu trebuie să ne fie teamă de mediul online says:

   octombrie 18th, 2014 at 16:03

   […] Bolnavii cu capul atacă Internetul […]

  2. Cele mai profitabile companii din România în 2013 | A șaptea dimensiune says:

   iulie 19th, 2016 at 8:00

   […] Bolnavii cu capul atacă Internetul […]

  Adauga un comentariu