Tribunaticul României profunde

miercuri, martie 4, 2009 8:19
Posted in category Educatie

Vadim TudorCe modele de civilizaţie a oferit democraţia originală a lui Ion Ilici Iliescu în România? Dumnezeul României profunde a fost o lungă prioadă tribunaticul Vadim Tudor.

Cântăreţul dictatorului a dispreţuit tot timpul legile acestei ţări, minţind şi împroşcând cu noroi în elita intelectuală a României. Nu a plătit nici o amendă ca urmare a proceselor pierdute. Mai mult, a încălcat şi încalcă grav Constituţia României, promovând ura de clasă şi incitarea la violenţă (“(7) Sunt interzise de lege defãimarea tãrii si a natiunii, îndemnul la rãzboi de agresiune, la urã nationalã, rasialã, de clasã sau religioasã, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violentã publicã, precum si manifestãrile obscene, contrare bunelor moravuri.” – art. 30 din Constituţia României), ştiindu-se rolul acestui individ în susţinerea şi organizarea mineriadelor, care au făcut din România cea mai “africană” ţară din Europa.

Acest humanoid cu educaţie de piaţă, unde regula este să ai gura mare, chiar dacă minţi cu neruşinare, foloseşte instituţiile publice ale acestei ţări pentru a-şi debita elucubraţiile, spre ceaţa totală a fraierilor care-l şi ascultă. Cât de bolnavă a fost această ţară de a avut în prim planul vieţii publice un asemenea specimen? Răspunsul este evident: gaşca de securişti şi comunişti venită la putere după ’89 au ţinut România în moarte clinică. De ce? Simplu: cum altfel ar fi furat ei şi ar fi devenit bogătaşii României de azi, cei care poluează atât de grav emisiunile TV şi nu numai.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Tribunaticul României profunde”

 1. Bolnavii cu capul atacă Internetul says:

  iulie 5th, 2014 at 17:24

  […] Tribunaticul României profunde […]

 2. Vineri, 27 martie 2009, se implinesc 91 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania | A șaptea dimensiune says:

  iunie 3rd, 2016 at 18:32

  […] Tribunaticul României profunde […]

 3. Justiţia de cacao din România | A șaptea dimensiune says:

  iunie 3rd, 2016 at 19:10

  […] Tribunaticul României profunde […]

Adauga un comentariu