“Gigi” Becali – ciobanul care poluează grav spaţiul public românesc

sâmbătă, februarie 28, 2009 17:53
Posted in category Educatie

Infractorul BecaliApărut din peşterile “epocii de aur”, George Becali face parte dintre cei care te lasă cu dezgustul că eşti din aceeaşi seminţie cu el. După ce a primit pe de-a moaca nişte terenuri ale armatei de la numitul Victor Babiuc, pe care apoi le-a vândut la preţul pieţei (vă daţi seama ce inteligent trebuie să fii pentru a face aceasta!), acest semianalfabet, ce posedă maximum 100 de cuvinte în vocabular, a început să creadă că pentru el nu există nici o lege în această ţară.

Astfel, deşi banii se dau pe bază de documente, Becali îi dădea în pungi de plastic. Doar legea-i pentru fraierii care-i lustruiesc cei 100 de perechi de pantofi din vila proprie. Iar acest “model” de incultură, ignoranţă, proastă educaţie, infracţionalitate şi tupeu de interlop este promovat asiduu la tv, mai ales la Pro TV si Antena 1. Acum un număr de ani, patronul Protv-ului datora nişte bani lui Becali. Să nu-şi fi achitat încă datoria?

Update

Prezentarea, de catre tembeliziunile mogulilor, acestui gunoi uman drept model educational pentru o tara care se vrea civilizata reprezinta un imens rau pentru Romania.
Ultimele concluzii ale consilierilor şcolari, în urma şedinţelor efectuate cu elevii botoşănenii care solicită sprijinul acestora în diferite probleme, au fost că vedetele Tv sînt pentru cei mai mulţi dintre elevi un punct de reper. Şi asta cu toate că în cele mai multe cazuri vedetele pe care elevii botoşănenii şi le aleg ca modele de viaţă nu au această calitate. „Grav e că de mici îşi fac modele din ce văd la televizor şi dorinţa aceasta apare la vîrsta adolescenţei. Am avut ore de consiliere în şcoli şi i-am pus să se prezinte. Am avut surpriza să constatăm că cele mai multe modele pe care şi le aleg sînt vedetele de la televizor. Şi multe vedete nu reprezintă pentru ei modele, ei trebuie să înţeleagă că trebuie să-şi aleagă modelele bune. De multe ori se uita cu interes la Gigi Becali, pentru că face bani din oi sau fotbal.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to ““Gigi” Becali – ciobanul care poluează grav spaţiul public românesc”

 1. Bolnavii cu capul atacă Internetul says:

  iulie 5th, 2014 at 17:36

  […] “Gigi” Becali – ciobanul care poluează grav spaţiul public românesc You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site. Tags: internet, romania […]

 2. În România, ursul este o specie pe cale de dispariţie şi din cauza mamiferelor care ocupă funcţii publice | A șaptea dimensiune says:

  iunie 3rd, 2016 at 16:09

  […] “Gigi” Becali – ciobanul care poluează grav spaţiul public românesc […]

 3. Tribunaticul României profunde | A șaptea dimensiune says:

  iunie 3rd, 2016 at 16:35

  […] “Gigi” Becali – ciobanul care poluează grav spaţiul public românesc […]

Adauga un comentariu