Ce căuta România în lume?

sâmbătă, ianuarie 4, 2020 8:34

Adrian NastaseCe căuta în 2004, atunci când era guvernată de PSD = ciuma roşie, prin tandemul criminal pentru ţară Ion Iliescu – Adrian Năstase. Cum era văzută România în presa străină a acelei perioade? Prost, foarte prost. La fel de prost ca în perioada, mai apropiată de noi, în care puşcăriaşul Liviu Dragnea plătea milioane de euro pentru a aduce mii de aurolaci cu autocarele să aplaude pensiile speciale ale parlamentarilor PSD, să aplaude datoria externă imensă a României, să aplaude sărăcia datorată lipsei investiţiilor, PSD = ciuma roşie = mafia folosind toţi banii din împrumuturi externe pentru pomeni electorale, pentru triplarea salariilor clientelei politice, pentru a cumpăra presa etc.

Aşadar, să vedem sistemul ticăloşit al sinistrului puşcăriaş Adrian Năstase în toate “splendoarea” lui, în presa internaţională, acolo unde ziariştii nu puteau fi bătuţi, şantajaţi, ameninţaţi sau cumpăraţi precum în România guvernată de puşcăriaşul Năstase Adrian.

Într-un număr de săptămâna trecută (februarie 2004 – n.m.), The Scotsman publică un articol duşmănos la adresa Puterii de la Bucureşti, acuzând mangafalele de la PSD de furt al fondurilor UE destinate unor proiecte de modernizare a ţării. În continuarea articolului, pesediştii, de la cel cu barbă sură pân’ la ăl cu tata-n gură, sunt făcuţi pe rând, de la stânga la stânga: comunişti, corupţi, sadici, incompetenţi, antidemocraţi şi prefăcuţi – sau cu două feţe ori curve, în traducere liberă fără profesor. Bineînţeles că înaltele feţe pesediste se fac că plouă – cu milioane de parai, desigur. Şi nimeni n-are măcar bunul simţ să se simtă cu musca pe portofel. Câinele occidental de pază al democraţiei latră, iar caravana trece în viteză, ajutată de girofar.

În aceeaşi notă de entuziasm şi sărbătoare, Deutsche Welle (DW) afirmă că integrarea României în UE ar putea fi amânată din cauza corupţiei sufocante care aproape a paralizat ţara. DW are dubii serioase cu privire la capacitatea autorităţilor române de a înţelege una din limbile oficiale ale UE, din moment ce, în declaraţiile ulterioare chelfănelii politice, mitrenii şi mischiii noştri au bătut câmpii cu veselie vorbind despre “atitudine pozitivă”, “schimbare binevenită” şi “pas important”. Mare şmecher Adelu (Adrian Năstase – n.m.), adică te baga ăia cu capu-n gard la Strasbourg şi tu le mulţumeşti pentru ajutor. Ca şi cum ţi-ar da cineva un şut în cur şi tu ţi-ai da pantalonii jos, crezând ca vrea să-ţi facă un bine şi mai mare!

Vocea Americii anunţă descoperirea, în România, a unui schelet de pasăre în etate de 70 de milioane de ani. La faţa locului s-au mai găsit câteva ouă perfect fosilizate aparţinând găinii respective, fapt ce confirmă ipoteza că indienii şuţi (ţiganii – n.m.) au venit pe pământul ăsta după cretacic.

Domnule prim-ministru Adrian Năstase, subsemnatul, adresa, BI seria, numărul, sâmbăta trecută, în timp ce mă aflam în staţia de autobuz citind paşnic ziarele mondiale – care, fie vorba între noi, râdea taote de dumneavoastră şi cu curu’ – au auzit-o cu urechile mele şi am văzut-o cu ochii mei pe doamna Agenţia Reuters zicând că partidul ce cu horror îl conduceţi este de origine comunistă. La aşa vorbe nu am putut rămâne indiferent, drept pentru care m-am ridicat şi am început să servesc un Brifcor. La întoarcere am constat că am pierdut autobuzul şi că următorul vine abia peste 4 ani. Vă mulţumesc!

Potrivit agenţiei spaniole Invertia, investiţiile străine au crescut vertiginos în ultimii ani – şi urmează o listă cu fel de fel de ţări participante la Euro 2004, lângă care stau sumele pe care le-au băgat în glia noastră strămoşească. Din listă îţi sare în ochi Spania, ţară mare şi bogată, care în 14 ani a investit în România uriaşa sumă de 150.000 de euro. Adică un pic mai puţin decât bea un preşedinte de Senat într-un an (la acea vreme, preşedintele Senatului României era, hâc, Votcăroiu, pardon Văcăroiu Nicolae, un scârţa-bâţa din planificarea economică a României comuniste, pus premier de KGB-istul criminal Ion Iliescu şi care, vreme de 4 ani, a adus economia României în stare de faliment, refuzând orice reformă economică, orice tratament menit s-o însănătoşească; singura distracţie “intelectuală” a acestui Văcăroiu era consumul de alcool, până cădea sub masă, de unde-l recuperau chelnerii; după anul 2000, a fost recuperat de acelaşi criminal şcolit la Moscova, cu soţia rusoaică, care nici după zeci de ani de locuit în România n-a învăţat limba română, Ion Iliescu, şi pus preşedinte al Senatului României – n.m.), cu tot cu sumele cu care-l păcălesc chelnerii la notă şi cu tot cu mărunţişul pe care i-l fură aurolacii din buzunar când cade în canal. Normal că au investit atât de puţin, din moment ce spaniolii cred că România e o ţară înapoiată – în care abia acum s-a făcut a doua mare diviziune a muncii, oamenii împărţindu-se pe două ocupaţii: hoţia din supermarket şi căpşunăritul. (“Academia Caţavencu”, nr. 637/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu