Cele mai bune 10 jocuri lansate in 2015

sâmbătă, decembrie 19, 2015 21:05
Posted in category IT

Jocuri 2015Cum mai avem puțin din anul 2015, ar cam fi momentul să nu gândim cum a fost anul care se apropie de final. Fiecare dintre noi poate aprecia cât de bun sau de puțin bun a fost 2015. Aceasta dacă luăm în considerare reușitele sau mai puțin reușitele din viața noastră particulară. Trecând la nivel “macro”, haideți să vedem cum stăm pe anumite segmente publice. Urmează, așadar, o serie de topuri din diverse domenii. În episodul de astăzi vorbim de jocuri, un domeniu în care se învârt miliarde de euro, un domeniu extrem de tentant pentru generația tânără de azi, cei care mâine vor face, poate, o lume mai suportabilă decât cea de astăzi. Chiar dacă nu sunt un fan al jocurilor, informațiile de mai jos merită atenție. Iată și topul.

  1. The Witcher: Wild Hunt este considerat cel mai bun joc al anului 2015, câștigând premiul ”Game of the Year 2015” la Game Awards 2015. Jocul a fost dezvoltat de cei de la CD Projekt Red în Polonia, pe parcursul a trei ani și jumătate. Disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.
  2. Bloodborne este produs de cei de la From Software, plin de monștri înfricoșători, de diverse provocări pe care va trebui să le depășiți și de mistere care necesită a fi descifrate. În România, jocul este disponibil pentru PlayStation 4.
  3. Fallout 4 a fost inclus pe lista celor mai bune titluri la Game Awards 2015. Jocul rulează excelent pe un PC de gaming accesibil. Disponibil în România atât pentru PC, cât și pentru Xbox One și PlayStation 4.
  4. Metal Gear Solid V: The Fantom Pain a impresionat prin mecanică și prin diversele elemente care le permiteau utilizatorilor să apeleze numeroase metode diferite pentru a efectua misiunile. În România, jocul este disponibil pentru pentru PlayStation 4, Xbox One, PC, Xbox 360 și PlayStation 3.
  5. Star Wars Battlefront a fost produs în studiourile suedeze EA DICE. Modul multiplayer include lupte cu până la 40 de oameni, iar printre vehiculele prezent se numără Speeder-ele, AT-AT-uri (Imperial Walkers), X-wing-uri, TIE Fighter-e și faimoasa navă Millennium Falcon. Disponibil în România PC, PlayStation 4 și Xbox One.
  6. Assassin’s Creed Syndicate este un pas înainte față de jocul precedent. Povestea este mai interesantă, iar gameplay-ul, superior din orice punct de vedere. Poate fi achiziționat pentru trei platforme diferite: PlayStation 4, Xbox One și PC.
  7. Call of Duty: Black Ops 3 are multiplayer-ul cel mai bun pe care îl veți vedea într-o serie de jocuri first-person shooter. Acesta include mai multe ramuri cu abilități pe care le puteți debloca pe parcurs, și monede speciale (cryptokeys), folosite pentru a debloca diverse opțiuni de personalizare pentru arme. În România, este disponibil pe 5 platforme: PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 și Xbox 360.
  8. Rainbow Six Seige oferă doar posibilitatea de a juca online (nu puteti juca single-player). Jocul pune accent pe strategie, iar pentru a-l putea juca, trebuie să dețineți un PlayStation 4, un Xbox One sau un PC.
  9. FIFA 16, produs de EA Sports, ofera posibilitatea de a ne antrena jucătorii în modul carieră. De asemenea, FIFA 16 îți pune la dispoziție loturile naţionale de fotbal feminin a 12 țări: Australia, Brazilia, Canada,China, Anglia, Franța, Germania, Italia, Mexic, Spania, Suedia şi Statele Unite ale Americii. Echipele, cu toate jucătoarele acestor naționale, sunt reproduse în detaliu, atât din punctul de vedere al aspectului fizic, cât şi în ceea ce privește comportamentul pe teren. Este disponibil pe 5 platforme diferite: PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 și Xbox 360.
  10. Heroes of the Storm este un joc ce care un ritm alert, grafica este foarte bună, iar efectele din timpul jocului sunt reușite.

Sursa

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

Adauga un comentariu