Țiganii nu sunt români

sâmbătă, mai 11, 2013 18:39
Posted in category Mass-media

Opriti tiganizarea RomanieiTiganii nu sunt romani, idiotilor! – scriu hackerii romani in Daily Telegraph

Hackerii romani au spart site-ul britanic Daily Telegraph si au lasat un mesaj dur in care se specifica faptul ca

„Tiganii nu sunt romani, idiotilor!”.

Hackerii au atacat site-ul si au postat alaturi de cateva remarci la adresa britanicilor si drapelul Romaniei.

„Ne-am saturat sa vedem cum niste gunoaie ca voi încearca sa îsi bata joc de tara noastra. Sa ne creati o imagine cu totul alta fata de cea reala si numindu-ne romanian gypsies difuzând emisiuni de tot cacatul gen Top Gear.

Daca ati avut tupeul sa enervati o tara întreaga, aflati ca nu ne vom opri aici!”, este mesajul postat de hackeri.

Mesajul se încheie cu fraza:

„Ghiciti ce, tiganii nu sunt români, idiotilor!”.

Mesajul continea si un link catre un site pe care este postata melodia „The Lonely Shepherd”.

Aceasta este interpretata de Gheorghe Zamfir si apare pe coloana sonora a filmului „Kill Bill”, regizat de Quentin Tarantino.

Hackerii au atacat emisiunea Top Gear si pe cei trei prezentatori, care in timpul filmarilor unui episod chiar in tara noastra, au facut cateva remarci considerate jignitoare la adresa Romaniei spunand:

„Ne imaginam ca în România este plin de vaci si de oameni care arunca cu pietre în tigani”

Hackerii romani nu s-au oprit dupa ce au spart site-ul publicatiei britanice Daily Telegraph in care au specificat ca „tigani nu sunt romani, idiotilor” si au atacat pe 19 aprilie si site-ul cotidianului francez Le Monde, in care vorbesc de eroii Romaniei si de sangele care a fost varsat pentru ca tara noastra sa existe astazi pe harta.

Hackerii s-au autointitulat „Romanian National Security” (R.N.S).

Paginile site-ului au fost inlocuite cu imaginea drapelului romanesc si cu un mesaj patriotic:

„Aceasta nu este o miscare de rezistenta, un protest sau o revolta. Este strigatul întregului popor român ce face apel la fratii nostri care au uitat ca si în venele noastre circula sânge roman. Sângele ce-a fost jertfit si varsat pe câmpurile de lupta pentru a fi scrisa istoria neamului nostru, cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodata! Vrem sa nu se uite CINE l-a varsat pentru ca Romania sa existe astazi pe harta , sa le amintim copiilor si nepotilor nostri, sa îi respectam cu onoarea cuvenita. Ne-a ajuns atata batjocura. Tiganii nu sunt romani! Nu ei ne-au scris istoria! Cand vorbiti de compatriotii nostri nu mai folositi expresiile „Tigani Romani”. Noi v-am respectat Franta, voi ne veti respecta Romania ! R.N.S. VEGHEAZA ca aceste lucruri sa fie infaptuite.”

Acest mesaj transmis de „Romanian National Security” a fost dat ca replica la emisiunea difuzata pe 17 aprilie de televiziunea France 2, in care umoristul Jonathan Lambert a ironizat romanii apeland la prezentarea „salutului romanesc”: mana intinsa in semn de cersit.

Si un comentariu, pe YouTube, la filmuletul de mai sus: „sunt roman care stau in finalanda cu nevasta….toti finlandezii cand o intreaba pe nevasta-mea din ce tara e, si ea le zice, ei raspund ff mirati cum de ea nu poarta fuste lungi si negre sau cu flori….imaginea ne este facuta deja…tarziu…..singura solutie este sa ii omoram pe tigani”

Multumim antenelor securistului Dan ‘Felix’ Voiculescu pentru tiganizarea zilnica a Romaniei. Vedetele acestor rahaturi de televiziuni sunt tiganii, nu romanii care muncesc in aceasta tara.

Legat de subiect: Cum distrug tiganii aceasta tara
Carnagiu arhitectural instrumentat de tigani: Vila Muhle, patrimoniul transformat în ruina

A fost una dintre cele mai frumoase case din Timișoara. Cu parter înalt, terasă în față, înconjurată de flori. Casa primului florar imperial din Banat, Wilhelm Muhle, a ajuns o ruină, proprietatea unor romi bogați, în ultimul deceniu, care i-au decopertat acoperișul și au lăsat-o pradă intemperiilor, ca să se demoleze de la sine, iar ei să poată construi în loc un bloc.

„Vila Mühle” este vila primului florar imperial din Banat, Wilhem Muhle. Pe lângă faptul că a fost primul florar imperial, care aproviziona cu flori și ghirlande consoartele fețelor împărătești din Europa, el a creat primul soi de trandafir exclusiv românesc. O floare cu petale albe și aurii care a primit numele „Madame Josephine Muhle” – după soția florarului. Era în 1888. Wilhelm Mühle s-a născut în 1844 în Boemia, la Kulm.

A învățat florăritul în Cehia și Germania, apoi s-a stabilit la Timișoara, în anul 1876 și a cumpărat vila construită 10 ani mai devreme care a ajuns să îi poarte numele. În epocă se spunea că dintre cele 4.500 de specii de flori care erau plantate în grădinile și parcurile Europei, 1.500 erau cultivate în cartierul timișorean Elisabetin, și anume în grădina lui Muhle. Cei mai vestiți erau erau trandafirii.

Toate mărimile și culorile, de la alb la negru și albastru. Grădina lui Muhle se întindea de la canalul Bega până în Piaţa Nicolae Bălcescu de azi. Pe aceste terenuri se găsesc acum Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica cu terenul de fotbal şi altele. Practic, Muhle a ridicat Timișoara la rang de oraș al florilor, exportând din grădina sa plante în toată Europa. Doar el asigura si aranjamentele florale la vizitele pe care Franz Jozef le făcea la Timișoara. Tot el trimitea coroane de flori și buchete prințeleselor și împărăteselor de pe continent. Era așa de apreciat încât a fost decorat cu ordinul de merit „Crucea de aur cu coroana” și a primit titlul de furnizor oficial de flori al Curții Imperiale și Regale.

Muhle a avut două mar iubiri: transafirii și soția sa, Josephine

Wilhelm Muhle s-a stins din viață la Timișoara, în 1908. „Ultima lui dorinţă a fost să fie îngropat în grădină, printre rădăcinile plantelor, să le asculte, şi după moarte, creşterea de zi şi de noapte. Madame Josephine s-a luptat cu autorităţile vremii pentru a-i îndeplini dorinţa. Preotul catolic, iritat, n-a vrut să participe la înmormântare. Slujba a fost ţinută, în mare grabă, de un călugăr mizericordian”, povestește Simona Constantinovici, în cartea „Memoria cartierului meu, Elisabetin”.

Tradiția a fost dusă mai departe o vreme de către fiul său, Arpadm care, în 1920 a donat terenul municipalității și astfel s-au construit clădirile universitare. În ciuda istoriei fabuloase a casei, imobilul aflat pe listele patrimoniului național nu a fost iubit de vechea administrație care nu s-a interesat de exprimarea dreptului de preemțiune când a fost cazul.

Masacru cultural cu ilegalități și ”undă verde” de la Ciuhandu

La începutul anilor 2000, cu acte false, casa a devenit proprietatea unuia dintre cei mai bogați romi și oraș, Ionel Stancu. După ce a cerut mai multe autorizații, una prin firma fiului primarului Gheorghe Ciuhandu, MG Building Design, ca să o renoveze și să îi lărgească arhitectura, baștanul a început, anul trecut, demolarea. Reprezentanții Inspectoratului în Construcții Timiș au sistat lucrările, dar asta după ce monumentul a fost expus o săptămână întreagă intemperiilor de cod galben.

„S-a constatat faptul că modul în care se execută lucrările de restaurare nu respectă procedurile impuse de o intervenţie la o clădire de patrimoniu”, au anunțat oficialii. Potrivit arhitecţilor, ceea ce se întâmplă e tipic pentru modul în care acţionează proprietarii care doresc să modifice o clădire istorică: desfac acoperișul, lasă imobilul în paragină, până când cade din cauza intemperiilor, după care cer o nouă autorizaţie şi execută o clădire nouă.

Urmează un nou protest

Anul trecut timișorenii au conștientizat că un simbol al orașului lor dispare încet. După proteste în stradă propriertarii sunt acum obligați să acopere casa, în lipsa acoperișului, cu o prelată. În acest moment, împotriva celor care deţin clădirea monument istoric mai există două plângeri penale. Una pentru nerespectarea legii monumentelor şi alta pentru nerespectarea autorizatiei de constructie pe care au obținut-o anul trecut. Timişorenii care luptă pentru salvarea imobilului sunt în continuare nemulţumiţi de modul în care se fac lucările de acoperire a casei şi au programat un nou protest.

Daniel Barbu, ministrul Culturii, spune că se poate găsi o soluție pentru Casa Mühle. Acesta a declarat sâmbătă, la Timișoara, că e dispus să semneze pentru exproprierea Casei Mühle, dar așteaptă, din partea societății civile, un proiect viabil pentru ceea ce urmează să se întâmple acolo. „Momentan, Legea 422, pe care s-ar putea face această expropriere, este departe de a fi clară, nu ne dă instrumente precise lucru. În maximum o lună vom propune parlamentului o versiune mai bună a legii, pentru ca intervenția să poată fi mai rapidă”, a declarat ministrul Culturii.

Tigani la furat

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “Țiganii nu sunt români”

 1. cATALIN says:

  mai 11th, 2013 at 22:07

  EXTERMINAREA TIGANILOR?!?! SPUNETI-MI UNDE TREBUIE SA SEMNEZ !!!!!!

 2. Ned says:

  mai 13th, 2013 at 9:35

  In primul rand trebuie facuta o revolutie prin care sa inlaturam actualele spurcaciuni politice care conduc romania si sa sa le judecam si sa ne retragem in UE , apoi sa inlaturam mizeria tiganeasca prin strangerea lor intr-o rezervatie si sterilizarea tuturor.
  Insa pentru asta ar trebuii ca regimul dictatorial capitalist al americanilor trebuie sa cada altfel nu vom putea face nimic ‘David Rothschilld stie de ce’!!

 3. Antonescu says:

  decembrie 11th, 2013 at 15:55

  tiganii trebuie exterminati dar nu prin impuscare caci un glont valoreaza mai mult ca un vierme de tigan ci sapat o groapa mare gen Glina, aruncati acolo si astupati cu pamant, apoi construit sarcofag gen Prypiat Cernobal peste groapa si pus semnul Biohazard pe el

 4. Țiganii mai batjocoresc odată România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 16:31

  […] Țiganii nu sunt români […]

 5. Andreea Dogar, o țigancă atât de simplă | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:57

  […] Țiganii nu sunt români […]

 6. Asul lui IliciKGB și acul românesc | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 18:01

  […] Țiganii nu sunt români […]

 7. Bulgaria, respect! | A șaptea dimensiune says:

  martie 26th, 2016 at 10:26

  […] Țiganii nu sunt români […]

 8. România, o țară guvernată de hoți | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2016 at 16:52

  […] Țiganii nu sunt români […]

 9. Tătarii și urâții fac legea în mediul online | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2016 at 17:22

  […] Țiganii nu sunt români […]

Adauga un comentariu