Bulgaria, respect!

vineri, iulie 26, 2013 13:45
Posted in category Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!Bulgaria este, încă o dată, deasupra României în ceea ce privește conștiința civică a cetățenilor săi și, implicit, gradul de civilizație. După ce au luat atitudine împotriva țiganilor (vedeți mai multe în materialul Bulgaria, o țară fără țigani, România, țiganizată zilnic), în timp ce în România țiganii își etalează zilnic jegul la Antenele securistului Dan ‘Felix’ Voiculescu, ei bine, de data aceasta bulgarii au luat atitudine împotriva mafiei care fură la greu din banul public, adică din banii oamenilor. În acest timp, Românica privește, la tembelizor, chiloții Elodiei și elucubrațiile țigănușului Dan Diaconescu, cel care a făcut aât de mult rău României, prin postul de rahat OTV. Haideți să citim un material despre bravii noștri vecini de la sud de Dunăre.

Respect, Bulgaria! Rușine România!

Azi noapte: Parlamentul bulgar, arestat de popor!

The Guardian, in ediția sa de noapte: nu se știe cum a reușit mulțimea sa pătrundă in clădirea Parlamentului.

Ce se știe sigur:

 • Manifestanții au asediat ieri Parlamentul bulgar, după 6 saptamani de demonstrații pașnice (dar fara rezultat) contra mafiei care le jefuiește tara.
 • In cursul serii, au reușit sa rupă cordoanele politiei si sa ia ostatici circa 100 de parlamentari, care fuseseră blocați in clădire.
 • Politia a reușit sa-I elibereze pe parlamentari, abia in jurul orei 3 dimineața!
 • Manifestanții nu sunt șomeri, nu sunt pensionari si nu cer bani guvernului. Ci sunt tineri din clasa medie, angajați din sectorul privat, mici întreprinzători.
 • Comisia Europeana s-a declarat pentru protestatari si contra guvernului bulgar (deși guvernul e membru al CE).

(sursa: The Guardian)

Ce vor bulgarii?

NU salarii, NU pensii mai mari! Ci un lucru simplu si omenesc: sa nu mai fie jefuiți de politicieni.

De 23 de ani, tara noastră e furata de foștii securiști comuniști, care au pus stăpânire pe tot. Sunt o adevărata Mafie. E destul, ne-am saturat! (Dobromir Pancev, 26 ani, mic întreprinzător)

Revolte si înainte, si după alegeri!

In Bulgaria, alegerile n-au schimbat nimic. Deși au fost foarte democratice, foarte pașnice, foarte civilizate. Oamenii sunt la fel de revoltati. De ce?

Toate partidele sunt la fel de corupte. Degeaba facem alegeri, ca se rotesc la putere aceiași bandiți. Nu avem pe cine alege. Vrem sa plece toate partidele si sa ne lase! (Manuela Stamenova, 22 ani, studenta)

In România, la fel!

Dar românii, pana azi, au răbdat: ca vitele in jug.

Politrucii le-au zvârlit, odată la 4 ani, cate o ciozvârta roasa (de fapt, tot din banii lor!). Pai cum sa nu te disprețuiască parlamentarii români, bai poporule? Cum sa nu-ti zică, din Mercedesurile lor bugetare, “pulime”? pai pulime ai si fost, pâna azi.

Le convine românilor sa fie batjocoriți? Sigur ca nu! D-aia 60% nici n-au mai mers la alegeri. Iar 3% s-au dus, dar si-au anulat voturile, scriind pe ele injurii catre toate partidele.

Dar pe porci, degeaba ii înjuri: ca au șoriciul prea gros. Contractele de stat sunt prea grase. Cu porcii, un singur lucru merge: cuțitul! Asta au inteles si bulgarii. Iar Uniunea Europeana ii susține!

Primul miting anti-sistem din România este al Miscarii Antitaxe, de miercuri 31 iulie. Ziua Judecații Partidelor e prima mișcare” bulgăreasca” a românilor!

E timpul sa tragem linie. E timpul sa spunem ca nu exista o singura Românie: ci doua. Nu un singur popor român: ci doua. Iar România mea este in război cu România lor.

Si va câștiga acest război.

Sursa: Capitalism pe pâine; autor: Mihai Giurgea

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Bulgaria, respect!”

 1. BBC: România înseamnă biserici și țigani | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 16:46

  […] Bulgaria, respect! […]

 2. Eșecul solidarității sociale de tip neocomunist | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 18:17

  […] Bulgaria, respect! […]

 3. Cum îi denigrează pe toți românii țiganul Mihai Giurgea | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:10

  […] Bulgaria, respect! […]

 4. Criminalul Ilici KGB Iliescu a batjocorit numele sfânt de român | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:11

  […] Bulgaria, respect! […]

 5. Sebastian Bârgău, coșmarul logicii și al limbii române | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:18

  […] Bulgaria, respect! […]

 6. Cum era arestata in SUA principesa Irina, fiica regelui Mihai | A șaptea dimensiune says:

  martie 27th, 2016 at 10:20

  […] Bulgaria, respect! […]

 7. România are cele mai mici tarife la apelurile naționale | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 3rd, 2016 at 16:24

  […] Bulgaria, respect! […]

Adauga un comentariu