Continua țiganizare a României

marți, aprilie 23, 2013 18:33
Posted in category Educatie, Mass-media

Opriti tiganizarea RomanieiAsistăm de peste 20 de ani la un proces continuu de țiganizare a României. Dacă pe timpul comunismului de țigani nu se amintea niciodată, azi sunt prezenți pe toate posturile de tembeliziune, iar modul lor de trai (cel mai urât de pe Terra) a fost asimilat de ciobanii din România, unii cu diplome universitare.

Țiganii sunt singura nație ce nu are un Zeu (Dumnezeu, Alah, Buddha etc.), iar acesta poate fi unul din motivele pentru care acești ultimi oameni de pe Pământ fac ceea ce fac: fură, ucid, violează, devastează, creează rețele criminale etc.

Neavând nici un ideal supranatural, țiganii se bazează pe înșelăciuni, farmece, divinizează banii etc. Acum câteva zile, de exemplu, Național TV prezenta într-o emisiune ‘educativă’ ce pățește o femeie care-și înșală soțul, în anul, atenție, 2013: este judecată de stabor. Adică tiganii sunt un stat în stat, statul român fiind bun doar de muls și de furat, că de respectarea legilor acestei țări nici nu se pune problema la țigani. Sau, dacă nu știați, părinții au obligația să-și dea copii la școală. Ce fac tiganii? Îi trimit la cerșit, la furat, în timp ce Antenele securistului Voiculescu prezintă în prime-time știri cu cei 0,0001% dintre țigani care mai fac și altceva decât restul. Iar atunci când este vorba de restul, nu mai sunt țigani, ci ‘români’.

Alte aspecte ale tiganizării României: s-au împrumutat din limbajul țiganilor cuvinte precum ‘mișto’, ‘mânca-ți-aș’ etc. Nu trebuie să fii specialist în deprinderi țigănești ca să-ți dai seama de țiganizarea unor persoane. De exemplu, Adriana Bahmuțeanu, o tigancă după vorbă, după port, ce-și spală rufele murdare ale familiei la AntenaSecu1, folosește extrem de des expresia ‘mânca-ți-aș’. Inclusiv unii profesori de pe aici au în limbaj această ‘perlă’ țigănească: Săcrieriu Adrian Petrică ar fi unul dintre ei. Ei bine, dragii mei, ce credeți că face, în România, Consiliul National pentru Combaterea Discriminării? Iată răspunsul: Ce păţeşti dacă spui cuiva „ţigan” în loc de „rom”? Membrii Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) au decis creşterea amenzilor pentru discriminarea unei persoane fizice şi a unui grup. Astfel, cine discriminează o persoană riscă o amendă între 1.000 şi 30.000 de lei, iar cine jigneşte un grup riscă între 2.000 şi 100.000 de lei amendă. Pentru ungurii, țiganii și alte lighioane din respectivul consiliu, iată mai jos câteva exemple de discriminare a românilor în propria lor țară. Înainte de asta, o observație: nu respectă nimeni chestia cu discriminarea tiganilor, dacă navigăm pe net, iar țiganii își spun ‚țigani’ între ei. Mulțumim țiganului Ilici „KGB” Iliescu pentru cadoul otrăvit: noțiunea de ‚țigan’ nu există.

O elevă amenințată și jignită de colegii unguri după ce a venit cu o bentiță tricoloră la școală: „Jos Sabina țigan Elena!” „O elevă de la liceul Korosi Csoma Sandor din Covasna, care a purtat o bentiţă tricoloră la şcoală, de Ziua maghiarilor de pretutindeni, susţine că a fost ameninţată şi jignită de colegii ei de etnie maghiară.” S-a sesizat cineva de faptul că românii sunt făcuți țigani în propria lor țară? Evident că nu, pentru români nu există Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, deși membrii acestuia sunt plătiți de românii care muncesc și pentru copii lor, etichetați țigani în propria lor țară.

Iată și un alt exemplu. Se numește Radu Mazăre și a discriminat normele elementare de educație. Într-o grădiniță, acest măscărici USLamist îi întreaba pe copii: ‘Voi nu vă încălecați?’. Ce a pățit? Nimic. Este prezentat în continuare drept model la tembeliziunile USLamiste din România.

Și același Mazăre despre Remus Cernea: „Dacă Remus Cernea nu-și cere scuze, îi rup picioarele dacă îl mai prind la Constanța!”. Aceasta nu-i discriminare? Sau Mazăre reprezintă Ku Klux Klan-ul?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

20 Responses to “Continua țiganizare a României”

 1. Gabriel says:

  aprilie 23rd, 2013 at 21:22

  De vreo 15 ani, PRO TV tot incearca sa tiganizeze romania…

 2. Vasile says:

  aprilie 24th, 2013 at 9:42

  Toti mascarici au ajuns mari politicieni !

 3. Mihaela says:

  iulie 15th, 2014 at 20:45

  Vai de capul vostru! Incurajati tiganiile! Ati inceput sa le adoptati vocabularul, stilul de viata, manelele sunt in top.Nu sunt rasista,daca se remarcau prin ceva bun nu aveam nimic de comentat.Peste tot in lume stau separat de restul oameniilor, doar in Romania sunt amestecati si nu asta ar fii ceea ce ma deranjeaza ci ca ei au inceput sa ne conduca,sa aibe putere asupra noastra.Politistii nu fac nimic,ori sunt mana in mana cu ei,ori le este frica.Nu este vina lor,e vina noastra ca le am permis sa ne injure,sa traga de noi pe strada, mai mult,sa ii incurajam.Inca o data,nu sunt rasista, de cate ori ati auzit ca un tigan sa fie remarcat pentru ca a ajuns doctor,inginer,arhitect etc ? probabil de foarte putine ori sau niciodata.In mass media ajung cei care fac scandal mai mare sau care au furat mai mult.Asta e tara in care traim…

 4. pleistoros says:

  iulie 15th, 2014 at 20:47

  Problema adevarata e si in societatea romanesca civila sau cel putin in acea parte in care mai rezista un romanism pur care e foarte pasiva la absolut orice atac ,fie fizic sau psihic prin mass media la adresa romanilor adevarati ,care sunt denigrati si batjocoriti in mod continua,fiind distrusa total imaginea romanului muncitor si inlocuita cu a tiganului ciorditor sau a romanului needucat tiganizat din lipsa de modele in viata reala.Ar trebuii sa ne uitam la ce au facut si vecinii nostri de la sud in momentul cand statul nu i-a sustinut imporiva tiganilor precum si la sarbii unde au fost numeroase conflicte etnice cu tiganii, precum si solutiile pe care le-au aplicat statul maghiar prin legiferarea patrulelor civile in zonele unde zburatoarele isi faceau de cap.Ucrainieni au alte probleme mai ales acum de ordin geo-politic dar si acolo reactia impotriva altor minoritati dar nu tigani deoarece sunt in numar foarte mic a fost in trecut si este destul de violenta .Problema e cand romanul se va decide cu adevarat sa faca ceva concret impotriva acestor lighioane marsave puse numai pe ilegalitati si distrugeri.E clar ca statul nu doreste sa faca nimic si chiar ii sustine paltindu-le spitalizarile si nasterile din banii nostri munciti .

 5. Țiganii mai ucid un român says:

  august 23rd, 2014 at 15:02

  […] victimei: trăiește într-o Românie țiganizată. Cu o poliție care face pe ea de frica țiganilor (sau șpaga este mare) și, eventual, cu […]

 6. Țiganii nu sunt români | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 16:27

  […] Continua țiganizare a României […]

 7. Fantoma lui Ceașcă bântuie tembeliziunile din România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 28th, 2014 at 21:25

  […] Continua țiganizare a României […]

 8. Tiganizarea Romaniei inca mai poate fi oprita sau macar diminuata | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 5th, 2015 at 18:49

  […] Continua țiganizare a României […]

 9. Romania sub ocupatia tiganilor ucigasi, hoti, violatori, interlopi | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 7th, 2015 at 19:37

  […] Continua țiganizare a României […]

 10. Țiganii mai batjocoresc odată România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 7th, 2015 at 19:46

  […] Continua țiganizare a României […]

 11. Ne așteaptă 25 de ani de dictatură USLamistă | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 11th, 2015 at 16:49

  […] Continua țiganizare a României […]

 12. Imperiul media al lui Dan Voiculescu, emanația Securității | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 13:48

  […] Continua țiganizare a României […]

 13. Românii se uită foarte mult la televizor, dar vor să trăiască bine | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 13:51

  […] Continua țiganizare a României […]

 14. Andreea Dogar, o țigancă atât de simplă | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:58

  […] Continua țiganizare a României […]

 15. Asul lui IliciKGB și acul românesc | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 18:00

  […] Continua țiganizare a României […]

 16. Țiganii, regi și împărați în România medievală, infractori în Occidentul civilizat | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 18:06

  […] Continua țiganizare a României […]

 17. Romanii sunt pe drumul cel bun | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:33

  […] Continua țiganizare a României […]

 18. Țiganii, mai înfiorători decât un viol | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:36

  […] Continua țiganizare a României […]

 19. România, 25 de ani sub teroarea țiganilor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:45

  […] Continua țiganizare a României […]

 20. Neagu Djuvara: Românul era blând, dar comunismul l-a făcut sălbatic | A șaptea dimensiune says:

  iulie 11th, 2016 at 13:50

  […] Continua țiganizare a României […]

Adauga un comentariu