Țiganului din România nu-i trebuie civilizație

luni, iunie 9, 2014 17:24
Posted in category Justitie, Mass-media

TiganiÎn America secolului XIX (în State, adică), se mai găsea câte un șerif curajos care-i lăsa pe bandiți reci, de nu le mai trebuia nici măcar un sfert de jaf. În anumite cazuri, șerifii renumiți mai forțau un pic legea, suficient să le asigure locuitorilor ceva mai multă liniște, iar răufăcătorilor un loc sigur cu multă verdeață. Din păcate în România de azi, tribală prin hoardele de țigani ce o devastează zilnic, cum ai mișcat în apărarea legii, cum ești atacat de hoardele de ziariști, care văd legionari și fasciști peste tot, numai comunisti, țigani și bandiți deloc.

Baia Mare, prin 2010. Mare tam-tam că primarul vrea să stopeze jafurile țiganilor construind un gard. Baia Mare, în prezent. Doi polițiști sunt băgați în spital de țigani. Erau în apărarea ta și a mea, dar pe ei nu-i apără nimeni. Țiganii trebuie opriți! Știți de ce țiganii nu mișcă în Ungaria? Pentru fiecare maghiar ucis, extrema dreaptă maghiară ucide trei țigani. Unde este extrema dreaptă din România? Interzisă de infractorul Năstase Adrian. Lăsați-i pe băieții de la Noua Dreaptă să-și facă treaba.

Timisoara, prin 2011. Un român este anchetat de Parchet dupa ce a propus diminuarea nașterilor țigănești, oferind bani țigăncilor care se sterilizează. Știre prezentată de zeci de ori la Antenele (țigănești) ale securistului penal Dan “Felix” Voiculescu. Botoșani, în prezent. Parc de 10 miliarde lei devastat de țiganii foarte mulți din Botoșani. Puradeii au dat năvală în fântânile arteziene din centrul vechi al orașului Botoșani. Îți place, cetățean tolerant ce ești? Îți place să fii etichetat țigan, să-ți găsești cu greu un job în Occident, să fii paria Europei? Dacă nu, ia atitudine!

M-am săturat de țiganiada din România! Țiganii nu plătesc impozite, nu contribuie cu nimic la progresul acestei țări. Sunt stat în stat. Ucid, fură, nu au lege, nu au Dumnezeu. Nu plătesc nimic, dar trăiesc la fel ca mine sau ca tine. Nu plătesc serviciile sociale, dar beneficiază de ele. Taxele sunt mari în România și cauza faptului că două milioane de țigani trebuie ajutați: locuri la licee, la facultăți, ajutoare sociale etc. Iar românul trage din greu să-și educe copii, să ajungă profesori cu salarii de mizerie, medici cu aceleași salarii, sau, mai rău, să fie victimerle clanurilor de țigani din România.

STOP ȚIGANIZĂRII ROMÂNIEI! Străbunii noștri nu au murit pentru ca țiganii să invadeze micile ecrane, nu au murit pentru ca nouă se ne fie frică să ieșim pe stradă la o anumită oră. Hai, extremă dreaptă din România, arată-te! Să fi murit toți Românii curajoși? Să fim cea mai lașă generație pe care a dat-o această țară? Să fim orbiți într-atât de ura dintre noi, românii, încât să nu vedem crimele strigătoare la cer ale țiganilor?

Poate nu voi mai fi atunci, dar sunt sigur că într-o zi se va ridica cineva care-i va face pe țigani să plătească pentru lacrimile familiilor celor uciși, pentru munca din greu a celor furați, pentru mizeria și jegul lăsat peste tot pe unde au trecut. Dintre toate națiile Terrei, țiganii sunt cei mai mai puțin iubiți. Și nu pentru culoarea pielii. NU! Pentru ceea ce fac. Și fac rău. Vorbim de majoritatea. Nu contează o minoritate de 5% care sunt altfel. Își căsătoresc minorii la 10 ani. Este lege în România pentru țigani? Nu. Ei sunt în afara legii. Și dacă tot nu o respectă, de ce trebuie să fim noi “legaliști”, să le respectăm drepturile. Dacă ei calcă tot în picioare în România, noi, românii, de ce trebuie să-i tratăm cu legea în față? Cine nu are lege, nu poate pretinde să fie apărat de lege.

Hai române, deșteaptă-te! Nu te lasa țiganizat, furat, ucis de niște lepre care nu au Dumnezeu și nimic sfânt. Noi îl avem pe Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Avram Iancu. Țiganii ce au? Nimic. România nu este a lor. Hai să le arătăm că-n aceasta țară legile se respectă de toți, nu numai de “fraierii” români. Noi nu muncim pentru a construi ceva azi, ca țiganii să distrugă mâine. Lăsați-i liberi pe români să-și administreze țara, ziariști de căcat. Nu-i terorizați cu drepturile țiganilor. Cei uciși de țigani în țara lor ce drepturi au avut?

Justiția din România este o bătaie de joc, atunci când vine vorba de crime, loviri etc. Omori un om și ieși după 5 ani. Așa ceva nu se poate numi dreptate. Vrem să facem din România un ținut demn de Roma antică și de Dacia plină de curaj și demnitate. Nu putem tolera la infinit hoardele de țigani care distrug totul. Români, dincolo de părerile politice diferite, străbunii noștri au murit cu doina în suflet, nu cu manelele țigănești. Refuzați produsele țigănești! Refuzați comerțul cu țiganii! Refuzați să fiți părtași la distrugerea României, a filonului ei sănătos. Noi suntem aici de veacuri și vom rămâne mereu cu ale noastre tradiții și obiceiuri. Pericolul, azi, pentru noi nu este o putere străină, venită din afară, ci țiganizarea și indobitocirea la care ne supun presa și unii politicienii.

Voi respecta țiganii doar în ziua în care: (1) vor munci majoritatea dintre ei; (2) vor respecta legile României, bune, proaste, sunt legile noastre; (3) atunci când vor ieși afară nu vor face de rușine țara care le-a dat hrană, adăpost, educație, cultură. În rest, nu sunt rasist, poți fi galben, negru, verde la culoarea pielii, nu mă interesează. Ești ceea ce faci. Nimic mai mult sau mai puțin.

Țigani

Sateni din Timis, terorizati de tiganii care le fura lemnele

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Țiganului din România nu-i trebuie civilizație”

 1. Marian says:

  iunie 10th, 2014 at 8:25

  Pretenas care ai scris acest articol……. Cum nu esti rasist cand le zici „lepre”? Cum nu esti rasist cand le zici „tigani”. Pretenas sunt Rromi sau cum dracu ii mai cheama, cum am fost eu considerat peste tot in lumea asta. Cand ziceam ca sunt din Romania si toti ma considerau tigan si se mirau de culoarea alba a pielii mele si se mirau ca stiu o limba straina si nu fur. Ce sa respectam legile, ce sa le dam drepturi la aceste jeguri? Omorati si facuti din ei mancare pentru caini, din toti, din toti jegosii astia imputiti. Ar trebui lege data sa fii platit daca omori aceste jeguri. Da-ti lege si as fi primul criminal in masa aplaudat de toata lumea. Nu sunt rasist dar in momentul cand peste tot in lume sunt considerat tigan din cauza acestor 5% dn populatie imi vine sa mi iau campii si sa renunt la cetatenia. Ba treziti-va si hai sa-i omoram pe toti si sa traim in Romanaia nu in tigania in care traim. Peste tot in tara asta rromii fac legea si daca te opui imediat sare presa pentru incalcarea drepturilor omului. Ce oameni fratilor? Unde vedeti voi oameni in aceste animale? Trezeste-te romanule! Mana pe pusca si la vanatoare de ciori!

 2. Cornel Căruntu says:

  iunie 10th, 2014 at 15:30

  @ Marian: Sper ca iti asumi integral afirmatiile. Articolul nu se vrea un indemn la genocid, ci un indemn la intoleranta fata de infractionalitatea tiganilor. Tocmai asta era ideea: nu conteaza ca esti „cioara”, conteaza ce faci. Marian, se pare ca tu gandesti un pic mai la extreme. Iar extremistii sfarsesc prost, sa stii.

 3. Țiganii mai înfiorători decât un viol says:

  iulie 19th, 2014 at 19:17

  […] Țiganului din România nu-i trebuie civilizație […]

 4. anonim says:

  august 25th, 2014 at 13:27

  Mi-amintesc de anii „90 cand eram acuzati de straini, de englezi mai ales, ca suntem nedrepti cu tiganii si ca-i asuprim.
  Imi ziceam atunci sa-i ia oricine doreste si sa le dea cate drepturi vor vrea, chiar mai multe decat aveau cetatii lor, sa-i discrimineze pozitiv. Or vedea ei apoi pe cine au bagat in casa.
  N-a trecut mult timp si-au aparut la televizor stiri cu tiganci care furau in Marea Britanie, din magazine, punand in buzunarele lor fara fund produsele de pe rafturi, iar cand au fost prinse au spus ca ele asa fac cumparaturile in Romania, dar ca le vor pune pe banda la casa.
  De atunci s-au lamurit mai toti cu cine au de-a face, dar tot noi tragem ponoasele si sincer nu stiu ce-am putea face. Atata timp cat „autoritatile” nu sunt interesate noi nu vom putea face nimic.
  Cati din cei care au oribilele palate, care au impanzit tara, si-au scos autorizatie de constructie si pot justifica provenienta banilor? Cati din ei au fost macar intrebati despre aceste lucruri ? De ce ?
  Cand si cine va avea curajul sa-i ia la intrebari, pe toti la rand, despre averile incomensurabile dobandite si despre provenienta lor ? Cine nu poate justifica sa-i fie confiscate bunurile. Daca le pot justifica sa se verifice cati au platit impozite pe aceste venituri, iar ptr cei care nu au platit impozite sa li se calculeze, cu penalitatile corespunzatoare. Nu-si pot plati impozitele sa le fie confiscate bunuri care pot fi valorificate , recuperand astfel prejudiciul adus statului.
  Toti cei ale caror constructii au fost ridicate faca avizele corespunzatoare sa aiba parte de spectacolul in care li se dinamiteaza aceste edificii. Incetul cu incetul vom putea vedea cum legile vor incepe sa fie aplicate si tiganii sa le respecte, fie ca vor sau nu.
  Atata timp cat sunt tolerati sa comita tot felul de ilegalitati, legea aplicandu-se pe sarite, vom continua sa fim terorizati in tara si umiliti in exterior.
  Daca vom reusi candva sa vedem ca au inceput tiganii sa respecte legea vom putea atunci sa incepem si un proces de civilizare a lor. Pana atunci tot ce se va intreprinde va fi in van. cel putin asa cred eu, si nu pretind ca detin adevarul absolut.
  Ceea ce cred ca mai putem face, in acest moment, ar fi sa incercam sa-i facem pe romanasii nostri sa nu-i copie pe tigani. Multi dintre ei le-au copiat comportamentul si sunt mandri de asta, ca nu respecta nicio lege si le merge bine, se descurca.
  Peste tot rasuna manelele, se scuipa pe strada si se vorbeste ca la usa cortului, de cand incep sa vorbeasca si pana ajung mari demnitari, populatie multa care nu cunoaste normele elementare de conduita civilizata.
  Poate n-ar fi rau ca in scoli sa li se predea efectiv CODUL BUNELOR MANIERE, la toate nivelele, de la clasa I la a 12-a, poate vor reusi sa inteleaga, multi dintre ei, ca ceea ce fac in locurile puplice, pe strazi si in mijloacele de transport, este total nepotrivit, chiar gresit.
  Cei mici au sanse mari ca la randul lor sa -si educe parintii care sunt complet needucati, in aceasta privinta.
  Poate astfel vom reusi sa stopam declinul acestei societati ca apoi sa incercam s-o ridicam. Aftfel la ceea ce vad ca se intampla astazi, vom ajunge o tara de lichele, in care lichelismul va fi ridicat la rang de virtute si-i pacat, mare pacat.
  Cei putini, care mai au o minima educatie si bun simt, vor sfarsi toti in depresie. Total nedrept !

 5. România, 25 de ani sub teroarea țiganilor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:44

  […] Țiganului din România nu-i trebuie civilizație […]

 6. 6 milioane de euro acordate nejustificat pentru ajutoare sociale | A șaptea dimensiune says:

  martie 22nd, 2016 at 21:09

  […] Țiganului din România nu-i trebuie civilizație […]

 7. Pentru esecul fostilor comunisti, dupa 1989, vinovata este democratia | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 16th, 2016 at 16:15

  […] Țiganului din România nu-i trebuie civilizație […]

Adauga un comentariu