6 milioane de euro acordate nejustificat pentru ajutoare sociale

marți, martie 22, 2016 21:07
Posted in category Mass-media

BaniClasa leneșilor (e vorba de lene fizică, intelectuală și morală) continuă să paraziteze societatea românească. Și să voteze infractori PSD-isți.

Din păcate pentru România, gasca de KGB-iști, ajunsă la putere în decembrie 1989, a încurajat lenea și delăsarea, prin acordarea de tot soiul de pomeni cu caracter electoral, de la celebrul “ajutor social” și până la gălețile în schimbul votului. Așa se face că milioane de euro sunt acordate unor indivizi care, deși au grave carențe intelectuale si nu numai, procreează în neștire, cerșind apoi bani publici, adica bani de la “fraierii” care muncesc. N-am să înțeleg niciodata de ce un țigan analfabet, fără să știe vreo meserie, fără sanse de a fi angajat undeva, “produce” ‘jde mii de copii, pe care apoi trebuie să-i întrețină amărâtul de buget de stat, loc din care banii ar trebui să ajungă pentru spitale dotate sau școli moderne. Plus că unii din acei copii vor ajunge infractori și vor frânge vieți și destine.

În schimbul unor spitale dotate și medici bine platiți, care ar prefera să rămână în România, în aceste condiții, avem milioane de țigani și ciobani care primesc ajutoare sociale, dar cotizează ZERO la bugetul de stat

Regula statului, de preferință minimal, este următoarea: se ia bani de la fiecare pentru ca fiecare să se bucure de anumite facilități: drumuri bune, spitale doatate, școli moderne. În Republica Infracțională România, lucrurile ne stau deloc asa. Dimpotrivă, ciobanul și țiganul din România folosește tot ce mai fură sau câștigă pentru consumul propriu, la bugetul de stat ajungând “fabuloasa” suma de 0, 000 lei. Cu alte cuvinte, acești paraziți nu ar trebui sa beneficieze de nici o facilitate în România. De ce? Nu contribuie cu nimic la bunăstarea acestei țări. Cu toate acestea, se iau bani de la cei care muncesc și se dau pentru a-i ajuta pe cei care, nu-i asa, fac din România țara pe care o vedem cu toții: devastată și guvernată de mafioți. Tot soiul de alcoolici și gură-cască trebuie finanțati pentru a avea România de cacat prezentă la știrile cu violuri, tăieri de penisuri, furturi de paduri, devastarea bunurilor publice etc.

Și mai mult: ajutoarele sociale se dau și celor care nu le merită. Ce contează că mori în spitale infecte, că ai drumuri mai rele ca-n Africa sau că nu se modernizează mai nimic în România

Ajutoare sociale de aproape 6 milioane de euro, acordate nejustificat – Curtea de Conturi

Curtea de Conturi a desocoperit că circa 26 de milioane de lei (circa 5.7 milioane de euro) au fost plătite în mod nejustificat, din vina autorităților sau a beneficiarilor.

Curtea de Conturi arată că cei mai mulți bani au fost acordați în mod nejustificat în cazul ajutoarelor sociale și alocațiilor pentru susținerea familiei.

Totodată, instituția de control a criticat Direcția de Inspecție Socială, cea care a realizat prea puține anchete pentru a vedea dacă anumite persoane primesc ajutoare sociale deși nu îndeplinesc cerințele legale din domeniu.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “6 milioane de euro acordate nejustificat pentru ajutoare sociale”

 1. Pentru esecul neocomunistilor, dupa 1989, vinovata este democratia | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 16th, 2016 at 15:56

  […] 6 milioane de euro acordate nejustificat pentru ajutoare sociale […]

 2. Profesor universitar: „Romania, o tara de imbecili cu studii superioare” | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 24th, 2016 at 11:28

  […] 6 milioane de euro acordate nejustificat pentru ajutoare sociale […]

 3. Pensionarii de ieri si de azi, generatiile care au demolat Romania | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2016 at 11:50

  […] 6 milioane de euro acordate nejustificat pentru ajutoare sociale […]

Adauga un comentariu