Români umiliți în România

duminică, decembrie 15, 2013 16:17
Posted in category Educatie, Istorie, Mass-media

RomaniaȚin să precizez de la început că deja mi-e o scârbă imensă de acest subiect. Și aceasta deoarece suntem puțini cei care gândim în acest mod. Am un coleg de serviciu mult mai tânăr căruia i se pare foarte normal să ponegrim prin glume România și pe români, culmea mai este și profesor de istorie, dar atunci când am încercat să-i povestesc despre salutul “franțuzesc” (vedeți-l ceva mai la vale), în care imaginea Franței era șifonată, a sărit ca ars spunând cum să ne permitem noi așa ceva. Și atitudinea lui nu e singulară. Adică unii românași consideră foarte normal ca ei sau alții să-și ponegrească țara (adică bunicii și străbunicii lor), dar iau atitudine hotărâtă atunci când cineva din România mai greșește în legătură cu evreii, țiganii etc.

Nu am văzut ca vreo autoritate din Franța (nu-mi plac francezii, mai ales de când ne fac într-una “țigani”) să ia atitudine legat de jignirile zilnice la adresa Românei din presa franceză. La noi, însă, cum apare ceva mai “incorect”, cum toți ticăloșii devin mari apărători ai demnității umane și încep să ne atace. Cum acceptă românii să fie umiliți în propria lor țară? Simplu: noi nu formăm un popor, ci ne țiganizăm zilnic ajutați de tembeliziunile mogulilor, în principal cele ale securistului penal Dan “Felix” Voiculescu, ale cărui antene prezintă non-stop țigani, de crezi că România a devenit deja regat țigănesc. Și ne mai mirăm că măscăriciul Ponta vrea să ducă România în Asia, poate chiar în India. Haideți să vedem cine-i mai umilește pe români în propria lor țară.

 • Dacă nu stiați, TVR3, parcă, a difuzat un colind mai antisemit, c-așa-i colindul. Ce mai freamăt, ce mai zbucium pe această temă. Oare unele poezii de Eminescu urmează a fi interzise în România? Printre cei mai indignați s-a numărat USLimbricul Cetin Ametcea, cel pe care nu-l deranjează ciuma roșie USLamistă din România, dar nu poate dormi noaptea din cauza acelui colind nevinovat. Materialul se numește Apologia crimei pe(?) televiziunea națională (mai corect era “la”, nu “pe”), iar în material sunt atacați românii, iar România apare “românia”, iar uneori “rromânia”. Acest tătar plin de ură față de români este citit de, ați ghicit, români, cărora li se pare foarte normal să fie terfeliți în fel și chip. Și nu este singurul material în care românii sunt umiliți, iar țiganii sau evreii apărați. Mai mult, românii sunt acuzați de genocid, mai ceva ca staliniștii din Basarabia ce vehiculează tezele mincinoase ale Kominternului. Cetin Ametcea are secera si ciocanul bolșevic pe undeva, iar de aici și până la ura împotriva istoriei adevărate a românilor nu mai este decât un pas. Cetin Ametcea, ne lași!
 • Trecem la un alt antiromân, Mihai Giurgea. Acest țigan în cuget și-n simțiri își permite să posteze un material atât de antiromânesc încât, probabil, oriunde altundeva pe această planetă ar fi fost linșat. Materialul se numește 1 Decembrie, ziua de căcat a patriei, în care se bate câmpii la greu, amestecându-se minciuna cu Iliescu și alte aiureli. Citindu-l îți vine să râzi în hohote, dacă nu ar fi de plâns. De exemplu, de ce nu-i place țiganului Giurgea 1 Decembrie? Deoarece este frig (hă, hă, hă). Deși îl atacă violent pe Ilici “KGB” Iliescu, Giurgea propune ca zi națională tocmai 22 decembrie, o zi atât de contestată de mulți români, în care Ilici Iliescu a avut rolul principal. Mai și minte atunci când afirmă că 1 Decembrie a fost propusă ca Zi Națională de Ion Iliescu. Nu-i deloc așa, 1 Decembrie a fost propusă ca Zi Natională de toți parlamentarii români din 1990 (inclusiv țărăniști și liberali), singurii care s-au împotrivit fiind ungurii din UDMR. Argumentul că 1 Decembrie nu este ziua Unirii tuturor provinciilor românești este nesemnificativ, în condițiile în care 1 Decembrie este finalul unui proces, prin care românii erau de la Nistru pân’ la Tisa. Faptul că regele a recunoscut Unirea pe 24 decembrie 1918 nu este iarăși semnificativ, aceasta fiind o chestiune pur formală. Mihai Giurgea, la fel ca Cetin Ametcea, este dominat de ură față de români, altfel cum se poate explica defăimarea continuă a românilor și a României. Nu poți umili acest popor în totalitatea lui, iar noi să te credem că ne vrei binele.

Hai să vedem și ce spune poetul național despre evrei, deși azi s-ar potrivi mai degrabă țiganilor.

„Prin ce muncă sau sacrificii şi-a câştigat dreptul de a aspira la egalitate cu cetăţenii statului român? Ei au luptat cu turcii, tătarii, polonii şi ungurii? Lor le-au pus turcii, când au înfrânt tratatele vechi, capul în poală? Prin munca lor s-a ridicat vaza acestei ţări, s-a dezgropat din învăluirile trecutului această limbă? Prin unul din[tre] ei şi-a câştigat neamul românesc un loc la soare? De când rachiul este un element de civilizaţie?…

Un agent al guvernului unguresc zvârle dintr-o şcoala zidită de români băncile afară, demite pe învăţător şi pe preot, îşi bate joc de un sat…, făcut-au caz presa austriacă de aceasta? Nici vorbă! Dar [dacă] un prefect în România cutează a opri pe un evreu de a vinde băuturi spirtoase într-un sat? Persecuţie, pradă, nelegiuire!

Evreul nu merită drepturi nicăiri în Europa, pentru că nu munceşte; iar traficul şi scumpirea artificială a mijloacelor de trai nu este muncă, şi aproape numai din aceasta consistă evreul. Evreul nu cere libertatea muncii productive, ci libertatea traficului. El e veşnic consumator, niciodată producător şi desigur că numai cu foarte rară excepţie se va găsi într-adevăr câte un evreu care să producă… Cel mai solid meseriaş e şi aici în ţară, românul sau germanul sau cehul, niciodată evreul. El reprezintă concurenţa nesănătoasă a muncii rele, superficiale, cu munca dreaptă şi temeinică. Ieftin şi rău e deviza evreului până ce ruinează pe lucrătorul creştin, scump şi rău e deviza evreului când rămâne stăpânul pieţei…” (Sursa)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

20 Responses to “Români umiliți în România”

 1. Refinder says:

  decembrie 16th, 2013 at 15:29

  trist

 2. Când se aplică rezultatele Referendumului din 2009? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 17:44

  […] Români umiliți în România […]

 3. Jurnalul Antena 1, exemplu de îndobitocire, țiganizare și manipulare | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 29th, 2014 at 12:45

  […] Români umiliți în România […]

 4. La Antena USLamistă 3 cântă cucuveaua | A șaptea dimensiune says:

  februarie 9th, 2015 at 22:18

  […] Români umiliți în România […]

 5. Postul USLamist de televiziune RomâniaTV prezintă: Odă marelui conducător Ponta! | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 14:34

  […] Români umiliți în România […]

 6. Performanțele guvernului penal Ponta: taxe fără număr | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 14:38

  […] Români umiliți în România […]

 7. Postul USLamist de televiziune Latrina 3, secta Securității lui Ceașcă | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 14:39

  […] Români umiliți în România […]

 8. Deutsche Welle: Divizarea României este rezultatul urii de la Antena 3 | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 14:43

  […] Români umiliți în România […]

 9. Țiganului din România nu-i trebuie civilizație | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:25

  […] Români umiliți în România […]

 10. Francezi, am început să vă iubesc | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:27

  […] Români umiliți în România […]

 11. Romania sub ocupatia tiganilor ucigasi, hoti, violatori, interlopi | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:31

  […] Români umiliți în România […]

 12. Romanii sunt pe drumul cel bun | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:35

  […] Români umiliți în România […]

 13. Țiganii, mai înfiorători decât un viol | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:37

  […] Români umiliți în România […]

 14. România, 25 de ani sub teroarea țiganilor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:46

  […] Români umiliți în România […]

 15. Țiganii mai ucid un român | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 20:44

  […] Români umiliți în România […]

 16. Deutsche Welle: USL pune pe butuci economia românească | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 23rd, 2015 at 17:09

  […] Români umiliți în România […]

 17. Cum arată televiziunea viitorului | A șaptea dimensiune says:

  mai 13th, 2016 at 18:32

  […] Români umiliți în România […]

 18. Brand-uri românești ce au rezistat timpului | A șaptea dimensiune says:

  iulie 16th, 2016 at 18:15

  […] Români umiliți în România […]

 19. Cum a evoluat exportul de tehnică militară al României | A șaptea dimensiune says:

  iulie 17th, 2016 at 8:24

  […] Români umiliți în România […]

 20. Dovada oficială și legală că USL izolează România în plan extern | A șaptea dimensiune says:

  iulie 17th, 2016 at 16:40

  […] Români umiliți în România […]

Adauga un comentariu