Sebastian Bârgău, coșmarul logicii și al limbii române

duminică, decembrie 1, 2013 13:25
Posted in category Basarabia, Educatie, Istorie

Limba romanaRomânii nu formează un popor, ci o populație. Destul de pestriță, de țiganizată și suficient de îndepărtată de România anului 1918 (dacă tot este 1 Decembrie, ziua de grație pentru români, în care s-a finalizat procesul de unificare a provinciilor românești într-un singur stat, cel mai mare din Estul Europei de atunci, minus imperiul răului Rusia). Desigur, românii de atunci erau guvernați de alte idealuri și de alți lideri de opinie. Pe atunci nu exista țigăneala de la Antenele securistului penal Dan “Felix” Voiculescu, acolo unde li se propune românilor, seară de seară, să analizeze situația din șatra țiganului Guță, din orașul lui Miron “Criminal” Cozma, Petroșani, sau să audă de mii de ori pe zi cuvântul țigănesc “mișto”, pronunțat de țiganii ce domină studiourile trustului Intact, creat cu banii din conturilor dictatorului bolșevic Ceaușescu. Sigur, la 1 Decembrie 1918, nu exista nici tătarul Cetin Ametcea, cel care țiganizează la greu România pe net, inoculând fraierilor ce intră pe acel site, destul de mulți, ura față de basarabeni sau ura față de România, scrisă frecvent Rromânia (vedeți aici sau/și aici și/sau aici și/sau aici și/sau aici și/sau aici, plus alte postări ce pot fi căutate; dați o căutare pe site după “Cetin Ametcea”). Dar astăzi, de Ziua Națională a României (La mulți ani, România!, dar nu guvernată de USLamiști), ne vom ocupa de Sebastian Bârgău, un român ce nu-și cunoaște istoria sau are mintea în ceață, de la fumul lăsat de motocicletă. Cât privește “gândurile logice la turație maximă”, probabil, din cauza vitezei, “vis urât” are probleme cu gândirea. Sigur dacă ar fi după el, 1 Decembrie nu ar fi existat niciodată. Dar românașii, suficient de analfabeți când e vorba de istoria patriei (dar vor respectul altor neamuri), îl citesc pe “vis urât”, continuând să creadă în normalitatea coșmarului numit Republica USLamistă România.

Dar să trecem la dovezi. Într-o postare intitulată Avem nevoie de unirea cu Republica Moldova?, motociclistul Bârgău își turează la maxim mintea puțină și scoate următoarea perlă: Unirea cu Republica Moldova ar insemna, din punctul meu de vedere, o pierdere imensa pentru noi. Păi, dacă judecau și nemții din RFG (Republica Federală Germania) astfel, spunând că germanii din RDG (Germania comunistă) sunt înapoiați și nu le trebuie unirea cu ei, Germania era și azi divizată. Numai că nemții nu au avut gunoaie precum acest Bârgău. Iar Basarabia nu s-ar fi unit niciodată cu Regatul Românei dacă erau mulți din aceste minți înguste, precum acest „vis urât” al României.

Dar Sebastian Bârgău are probleme și cu limba română. Deși o știe aproximativ, nu face niciun efort să consulte un dicționar, dar se dă mare cunoscător de realități paralele. Într-o altă postare, Dovada că religia te poate omorî, Bârgău ucide limba română scriind „Iașul” (corect „Iașiul”). O simplă căutare pe Internet ar fi rezolvat problema:
În GRAMATICA LIMBII ROMÂNE editată de Academia Română, singura mențiune legată de substantivul propriu „Iași” la forma articulată este „Iașiul”. Nu se specifică dacă există alte forme articulate ale acestui cuvânt, precum „Iașul”. (Sursa)

Așadar, avem o țară frumoasă, un trecut măreț, dar un prezent de rahat prin rahații ce mișună în România și cred că această țară a picat din cer, uitând de milioanele de români ce și-au dat viața pentru a ne fi nouă bine, fără țigăneli și altele asemenea.

România nu înseamnă manele, ci doine, Basarabia este România, chiar dacă sunt idioți ce afirmă contrariul. O țară ce nu-și cunoaște trecutul este condamnată la dispariție. Toți acești nenorociți care promovează idei antiromânești mai apropie un milimetru România de transformarea sa în primul stat țigănesc din Europa. Valorile naționale nu se negociază, România nu poate rezista timpului decât amintindu-și trecutul. Sebastian Bârgău, îți doresc, din vecinătatea „Iașului”, tradiționalul „Deșteaptă-te române”.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “Sebastian Bârgău, coșmarul logicii și al limbii române”

 1. Români umiliți în România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 28th, 2014 at 21:59

  […] Sebastian Bârgău, coșmarul logicii și al limbii române […]

 2. Ateii cu blog, cei mai citiți din România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 4th, 2015 at 16:33

  […] Și ajungem la un alt blog, sebastianbargau.ro, suficient de mult citit în România. Aici ateismul este la el acasă. Pentru exemplificare, am ales la întâmplare materialul Cretinatate romaneasca: Patriarhia Romana si manualele de religie. Legat de subsemnatul, ați ghicit, nu-i așa, am și aici interzis la comentarii, în urma unor materiale precum Sebastian Bârgău, coșmarul logicii și al limbii române. […]

 3. Țiganii, ciobanii și mogulii au readus ciuma roșie în România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:19

  […] Sebastian Bârgău, coșmarul logicii și al limbii române […]

 4. Când se aplică rezultatele Referendumului din 2009? | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:22

  […] Sebastian Bârgău, coșmarul logicii și al limbii române […]

 5. Țiganului din România nu-i trebuie civilizație | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:25

  […] Sebastian Bârgău, coșmarul logicii și al limbii române […]

 6. Ponturi utile ale browser-ului Google Chrome | A șaptea dimensiune says:

  februarie 21st, 2016 at 12:38

  […] Sebastian Bârgău, coșmarul logicii și al limbii române […]

 7. Traian Băsescu, omul providențial pentru România | A șaptea dimensiune says:

  iulie 16th, 2016 at 7:02

  […] Sebastian Bârgău, coșmarul logicii și al limbii române […]

 8. Top 10 exportatori ai României | A șaptea dimensiune says:

  iulie 16th, 2016 at 11:43

  […] Sebastian Bârgău, coșmarul logicii și al limbii române […]

 9. Generalul Pacepa: KGB-ul implicat în asasinarea președintelui J. F. Kennedy | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 21st, 2016 at 20:56

  […] Sebastian Bârgău, coșmarul logicii și al limbii române […]

 10. Livia✨✨ says:

  mai 12th, 2017 at 23:24

  Bine ai zis,am citit si eu ceva pe site ul acestuia si am ramas masca ce canalii scoate/reproduce…e mare dobitoc

Adauga un comentariu