15 aplicatii Google care iti fac viata mai usoara

sâmbătă, iulie 9, 2016 9:52
Posted in category IT

GoogleȘtiti care-i cea mai accesată pagina web pe planeta Terra? Este https://www.google.com/. Gigantul Google are, pe lângă motorul de căutare, folosit zilnic de miliarde de oameni, și multe alte proiecte menite să schimbe fața acestei planete. În acest material, însă, ne vom referi la 15 aplicații (soft-uri, dacă vreți) care ne fac viața mai usoară atunci când sunt folosite. Iată-le mai jos.

 1. Google Translate app
  Este o aplicație adresată persoanelor care iubesc să călătorească. Trebuie doar să scanați textul pe care doriți să îl traduceți folosind camera foto a telefonului, iar aplicația va realiza traducerea instant în ce limbă alegeți dumneavoastră.
 2. Gmailify
  Această aplicație vă permite să combinați toate conturile dumneavoastră de e-mail. Veți avea un singur INBOX de Gmail.
 3. Google Scholar
  Este un motor de căutare care scanează întreaga literatură de specialitate. Lista de rezultate de căutare de la Google Academic conține referințe bibliografice din manuale, lucrări științifice și reviste.
 4. Google Keep
  Este o aplicație care vă ajută să creați note luminoase colorate. Nu vei uita să faci ceea ce este important!
 5. Timer
  Puteți seta temporizatorul pentru orice moment doriți. Atunci când ceasul va ajunge la ora stabilită, veți auzi sunetul alarmei.
 6. Google Sky
  Folosiți această aplicație pentru a vedea spațiul cosmic cu aceeași claritate ca și când ați utiliza cel mai puternic telescop. Aplicația este atât de eficientă încât veți avea impresia că puteți atinge stelele.
 7. Google Fonts
  Este un motor de căutare care vă ajută să găsiți cele mai bune fonturi pentru proiectele dumneavoastră.
 8. Google Art Project
  Dacă ești un iubitor de artă, atunci nu ar trebui să ratezi această aplicație. Vă oferă șansa de a descoperi și de a vizualiza online opere de artă de renume. Infomațiile sunt oferite în detaliu, ceea ce este extraordinar.
 9. Think with Google
  Vă ajută să fiți informat cu privire la rezultatele ultimelor cercetări, să aflați tendințele și preferințele consumatorilor și să fiți la curent cu cele mai noi descoperiri în materie de marketing.
 10. Google Trends
  Această aplicație vă permite să vedeți care sunt în prezent cele mai populare căutări de pe Google.
 11. Google Shopping
  Cu Google Shopping poți face ai ușor cumpărături online. Puteți achiziționa orice, de la hardware la produse cosmetice.
 12. Panoramio
  Utilizați Panoramio pentru a descoperi lumea prin intermediul fotografiilor făcute de utilizatorii de internet.
 13. Google Sound Search
  Este o aplicație de recunoaștere a muzicii, similară cu Shazam. Aplicația vă va spune ce melodie asculti în doar câteva secunde.
 14. Google Images
  Este instrumentul cel mai eficient pentru căutarea de imagini pe web. Încărcați o fotografie de pe computer, iar aplicația va face restul muncii. Rezultatele pot include imagini similare, rezoluții diferite ale imaginii, pagini care conțin imaginea și mult mai multe.
 15. Build With Chrome
  Este o aplicație care vă permite să jucați Lego, cu piese virtuale. Încearcă-l! Este distractiv, nu numai pentru copii, ci și pentru adulți.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “15 aplicatii Google care iti fac viata mai usoara”

 1. In 2016, Chrome domina clar piata browser-elor | A șaptea dimensiune says:

  august 17th, 2016 at 10:37

  […] 15 aplicatii Google care iti fac viata mai usoara […]

 2. Topul sistemelor de operare in 2016 | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 10th, 2016 at 16:04

  […] 15 aplicatii Google care iti fac viata mai usoara […]

Adauga un comentariu