5 cele mai bune webcam-uri live din întreaga lume

duminică, iulie 26, 2020 11:17
Posted in category IT

AfricanNu ştiu dacă realizaţi, dar suntem contemporanii celei mai importante schimbări de pe Terra: revoluţia informaţională. Practic, avem acces oriunde, putem vedea imagini din orice colţ de lume, putem comunica online cu oricine de pe această planetă.

În acest material vorbim despre webcam-uri care oferă live-streaming din întreaga lume. O să vedeţi zone interesante, inimaginabil de frumoase, peisaje excepţionale, locuri virtuale care o să fie o delectare pentru simţuri şi raţiune.

Haideţi să vedem cele 5 propuneri din acest material.

  1. Window Swap oferă imagini din întreaga lume văzute printr-o fereastră. Stai lângă o fereastră pentru a lucra, pentru a citi, cu o ceașcă de cafea și privești lumea trecând. Există ceva magic și uman în privirea pe o fereastră, iar Window Swap vrea să vă permită să experimentați asta de la ferestrele din întreaga lume. Sunt imagini aleatorii din Spania, Germania, Singapore, Mexic, Indonezia și alte țări și orașe. Dacă v-ați săturat de o anumită fereastră, click pe “Open a new button somewhere in the world” pentru a avea imagini dintr-o altă locație aleatorie. Unele sunt destul de statice, dar câteva privesc strada, oferindu-vă o imagine asupra vieții oamenilor de zi cu zi. Orașe mari, orașe mici, țari diverse, atracții turistice, cafenele – totul este pe Window Swap, fereastra ta spre o lume diferită.
  2. African, dacă doriţi să urmăriţi animale sălbatice africane în habitatul lor natural. Africam găzduiește o colecție de webcam-uri din rezervațiile de animale sălbatice protejate din Africa de Sud. Porniți-le și puteți urmări animale, păsări și reptile africane în habitatul lor natural. Producătorii au creat webcam-uri în opt locuri diferite, fiecare cu propriile caracteristici unice.
  3. Webcam Taxi este un director de webcam-urilor după locație sau tip. Webcam Taxi este o vastă colecție de webcam-uri live din întreaga lume, de obicei din locuri turistice populare sau locuri interesante. Are un director impresionant și bine catalogat, adică este uşor să găsiți tipul de streaming live pe care doriți să îl vizionați. Puteți naviga pe Webcam Taxi după țară sau printr-o hartă interactivă. Este un atlas cu pini pentru a indica camerele active și se suprapune și zonei de zi și de noapte curente. De asemenea, puteți naviga prin intermediul categoriilor precum plajă, natură, biserică, sport, schi, lac etc. Când selectați o cameră web, veți primi și recomandări corespunzătoare. Cel mai adesea, veți dori să accesați cele mai vizionate camere care au cantitatea maximă de activitate. Veți găsi informațiile despre ora locală și vremea deasupra videoclipului, locația exactă pe Google Maps și o descriere scurtă a motivului pentru care este populară. YouTube găzduiește multe dintre aceste videoclipuri, ceea ce face ușor să le vizionaţi la un televizor.
  4. International Space Station Live Stream. NASA a echipat o mulțime de camere de pe Stația Spațială Internațională (ISS), iar acum puteți vizualiza spațiul prin ele. Și uneori, veți vedea echipajul în interiorul ISS, în timp ce se schimbă între camere. Există mai multe camere externe între care transmisia live se schimbă. Este de văzut cum Pământul „răsare” la vedere sau modul în care soarele luminează brațele întinse ale ISS. Atunci când echipajul este de serviciu și vorbește cu Mission Control, fluxul live ISS se reduce adesea la asta. Puteți auzi chiar și dialogul dintre echipaj și personalul de la sol. De asemenea, puteți arunca o privire la NASA TV pe YouTube dacă sunteți interesat de spațiu. Este un flux 24/7 de diferite programe realizate pentru TV, precum și transmisii în direct din diferite misiuni. Toate misiunile, evenimentele, conferințele de presă, imaginile spațiale și alte videoclipuri NASA sunt transmise aici.
  5. r/ControllableWebcams înseamnă camere web în flux live pe care le puteți controla. În toate aceste webcam-uri, veți vedea adesea proprietarii mărind sau micșorând imaginile, panoramând în direcții diferite și schimbând vederea așa cum doresc. Unii proprietari sunt gata să vă predea aceste controale. Puteți controla o cameră web aflată la mii de kilometri distanță. r/ControllableWebcams colectează și creează astfel de webcam-uri pentru alții. Tipul de cameră dictează cât de mult control ai. De obicei, controlați camera timp de 30 de secunde, după care trebuie să renunțați la control. Cele mai multe webcam-uri controlabile vă permit să le înclinați în sus și în jos, la stânga și la dreapta, să măriți și să micșorați. Comunitatea are reguli stricte pentru a permite camerelor din casele oamenilor să le protejeze confidențialitatea și să evite conținutul pentru adulți. Puteți găsi rapid camerele folosind butonul roşu “Controllable” pentru a filtra postările.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu