Ce mai fac ruşii de când nu mai ucid prin Europa

marți, ianuarie 17, 2012 18:45
Posted in category IT

KGB-istul criminal Vladimir PutinO nouă activitate a apărut pe Internet în ultimele luni (se întâmpla în martie 2010 – n.m.). Pe site-ul https://chatroulette.com/, făcut de un rus de 17 ani, peste jumătate de milion de oameni conversează zilnic. Ce îl face diferit de restul reţelelor de socializare este însă modul în care face asta. Porneşti webcam-ul, apeşi ‘Play’ şi într-un pătrăţel îţi apare mecla unui om care a făcut exact acelaşi lucru.

Acest sistem permite să faci o grămadă de glume proaste. De exemplu, primul lucru la care m-am gândit, crezându-mă original, e să îţi îndrepţi webcam-ul spre penis şi să-l prezinţi în deplină glorie. Ei bine, nu am fost atât de original cum am crezut. La prima vizualizare a site-ului, statistic vorbind, 20% din oameni sunt, de fapt, puţe. Ceilalţi sunt ori moşi cu priviri libidinoase, ori oameni în penumbră care dau ‘next’ rapid, frustraţi, în căutarea unor femele la care să se uite.

Iar frustrarea este justificată. E mai mare şansa să vezi unicorni decât persoane de sex feminin pe ‘chatroulette’. Desigur, există o posibilitate destul de mare să vezi un tip deghizat în femeie, care se ascunde în întuneric şi vrea să te surprindă făcând elicopterul cu organul când te aştepţi mai puţin. E un peisaj apocaliptic format din urâţi, perverşi şi puţe. Mii de falusuri aşteaptă în fiecare secundă să fie vizionate. Totuşi, o întrebare se ridică erect în toată această salată de genitale masculine: de unde vine nevoia asta de a-ţi expune, pentru câteva secunde, organul în faţa unor străini? Care este nevoia psihologică ce împinge zeci de mii de masculi pe zi să şi-o fluture pe sub nasul camerei?

Las desluşirea acestor mistere ale creierelor pe seama specialiştilor. Tot ce propun este un nou joc de societate: chatrouletta rusească. E ceva mai puţin letal decât ruleta rusească clasică. Se ia loc în faţa unui calculator, se deschide site-ul mai sus menţionat şi se dă ‘Play’. Dacă vezi un om normal, te ridici şi se aşază următorul. Cine este împuşcat în retină cu un penis este eliminat. Se continuă până rămâne un câştigător. (Radu Alexandru, ‘Academia Caţavencu’)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Ce mai fac ruşii de când nu mai ucid prin Europa”

 1. Cum vor ‘bogaţii’ să le ia săracilor porno-ul de la gură | A șaptea dimensiune says:

  februarie 16th, 2016 at 21:30

  […] Ce mai fac ruşii de când nu mai ucid prin Europa […]

 2. Patru browsere web mai puţin cunoscute | A șaptea dimensiune says:

  februarie 16th, 2016 at 21:55

  […] Ce mai fac ruşii de când nu mai ucid prin Europa […]

 3. Noutăţi ale browser-ului Mozilla Firefox 10 | A șaptea dimensiune says:

  februarie 16th, 2016 at 22:58

  […] Ce mai fac ruşii de când nu mai ucid prin Europa […]

 4. Cum scăpăm de reclamele agasante de pe o pagină web | A șaptea dimensiune says:

  februarie 17th, 2016 at 18:05

  […] Ce mai fac ruşii de când nu mai ucid prin Europa […]

Adauga un comentariu