Mergi in vizita la nasii de cununie? Iata ce cadouri le poti oferi!

joi, mai 18, 2017 14:40
Posted in category Diverse

In vizitaVizitele la rude nu sunt intotdeauna placute, deoarece intotdeauna va exista stresul cadourilor. „Nu te poti duce cu mana goala la nasi”, obisnuiesc sa spuna mamele sau bunicile.

Adevarul este ca atunci cand mergi in vizita, e frumos sa cumperi cadouri pentru toata familia. Aceasta e o traditie transmisa din generatii in generatii, care merita respectata, mai ales daca este vorba despre nasii tai de cununie.

Iata cateva sugestii de cadouri pe care le poti oferi atunci cand mergi in vizita la nasi:

  • CadouriO camasa eleganta pentru nas. De regula, nasului ii poti lua cadouri rafinate si masculine. Intra pe www.bman.ro si alege o camasa rafinata, sau un pachet cadou, ce contine cravata, camasa si curea. De asemenea, poti opta pentru o sticla de whisky de calitate sau pentru un trabuc, daca el este fumator. Unele persoane mai ofera drept cadouri si seturi de produse de ingrijire personala, ce includ un deodorant, o sticla cu gel de dus si un aftershave.
  • In ceea ce priveste cadoul pentru nasa, te poti orienta in zona produselor de infrumusetare, cum ar fi cosmeticele, parfumurile, bluzele sau accesoriile de dama. Gentile de la ZEVO reprezinta cadouri ideale pentru doamne si domnisoare, asaCadourica acceseaza site-ul magazinului online si navigheaza printre modelele existente. Vei gasi, cu siguranta, ceva care sa-i placa si ei! Orice ai face, incearca sa nu oferi cadouri care constau in produse casnice, cum ar fi manusi de bucatarie, tigai si farfurii. Da, majoritatea femeilor gatesc si sunt gospodine, insa este ofensiv sa oferi in dar o tigaie. Asa ca, ia in considerare cadouri precum: palarii, farduri, ochelari de soare, bluze, fuste, parfumuri, genti si asa mai departe. Femeile sunt foarte preocupate de moda, asa ca nu ai cum sa dai gres cu asemenea cadouri!
  • CadouriCadourile pentru copii nu ar trebui sa fie deloc greu de ales. Daca sunt mici, cea mai buna optiune o reprezinta jucariile. Masinute, papusi, trotinete – copiii le prefera pe toate! Daca vrei sa oferi un cadou mai interesant si mai diferit, poti opta pentru un serviciu de masa ecologic din bambus, o minge din cauciuc natural sau o carte pentru copii. Gasesti seturi de bebelusi la Green Queen, cat si alte produse colorate si ecologice, ideale pentru cei mici!

Cadouri pentru toata familia

Daca nu dispui de timpul necesar pentru a cumpara cate un cadou pentru fiecare membru al familie, poti opta pentru varianta in care achizitionezi un dar pentru intreaga familie. Iata cateva sugestii:

  • Un cos cadou. Aceasta este cea mai simpla si comoda varianta de a scapa de stresul Cadouri cadourilor. Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi un cos care sa contina o combinatie de produse alimentare, ce pot fi consumate de intreaga familie. Majoritatea cosurilor de genul acesta contin dulciuri, sticle cu vin, produse de patiserie sau prajiturele homemade. Copiii se dau in vant dupa dulciuri, tatal va aprecia sticla cu vin, iar mama se va entuziasma la vederea fursecurilor frumos impachetate!
  • Flori, o cutie cu bomboane si o sticla cu sampanie. Iata o alta varianta standard de cadou. Daca nu iti vizitezi nasii cu ocazia vreunei zile de nastere, ci este vorba despre o vizita „de rutina”, poti inlocui sampania cu un vin sau cu un bax de bere. Insa, trebuie sa stii ca florile sunt obligatorii, iar la fel sunt si bomboanele de ciocolata.

Odata ce scapi de grija cadourilor, vizita se va transforma intr-o intrevedere placuta, ca intre prieteni. Asa ca nu ne ramane decat sa iti uram distractie placuta!

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu