România furată de baronii pesedişti

marți, iunie 15, 2010 11:35

Liviu DragneaÎn ‘buna’ tradiţie a înaintaşilor din PCR (Partidul Comunist Român), neocomuniştii din PSD îşi iubesc ţara furând-o bucată cu bucată sau milion de euro după milion de euro. Iar dacă bolşevicii dinainte de 1989 au aservit ţara ruşilor, cei de azi doar o fură.

De exemplu, Liviu Dragnea este prezent în fiecare seară pe la televiziunile lui Vîntu, pentru a explica ‘prostimii’ cum va face PSD-ul râuri de lapte şi miere în România. Ce nu spune acest politruc roşu este cum a făcut milioanele de euro pe care le posedă, sub diferite forme.

Informaţii în acest sens găsim în “Academia Caţavencu” (nr.6/2009). Astfel, Liviu Dragnea este mare baron local pesedist al judeţului Teleorman. În acest judeţ, a prins două mandate de preşedinte de Consiliu Judeţean, calitate din care a obţinut, prin mijloace pur bolşevice, controlul firmei Tel-Drum, cea care se ocupă de asfaltarea drumurilor în judeţul Teleorman. Adică, firma Tel-Drum a fost privatizată pe nimic, deşi avea beneficii în calitate de firmă publică locală.

Tovarăşul Dragnea însă nu s-a mulţumit doar cu furturile din România, ci a poftit şi la bani europeni. În 2003, drumul comunal care leagă comunele Viişoara de Vînători, cu o lungime de trei kilometri, a fost asfaltat printr-un program SAPARD, pe baza unei licitaţii publice, câştigată, evident, de firma lui Dragnea, Tel-Drum. În caietul de sarcini, în studiul de fezabilitate, dar mai ales în legislaţia în vigoare se specifică clar că în cazul unui astfel de drum “lăţimea platformei va avea 7 (şapte) metri”. Câţi metri credeţi că avea lăţimea drumului la recepţia lucrării, făcută cu mult fast de reprezentanţii Consiliului Judeţean Teleorman, unde naş era tovarăşul Dragnea?

Ei bine, dragi tovarăşi şi ‘preteni’, cei care mai credeţi în cinstea şi corectitudinea pesediştilor, drumul avea lăţimea de 5 (cinci) metri şi ceva. Adică, mai mult de 1,5 metri au fost furaţi de firma lui Dragnea, cea care a executat lucrarea. Păi, nu merită aceşti ‘cinstiţi’ tovarăşi să guverneze România?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

14 Responses to “România furată de baronii pesedişti”

 1. Neinfectat De Comunism says:

  iunie 15th, 2010 at 19:16

  o zoaie "socialista" si dragnea asta…un penal pe care al trebui sa il caute dna la avere…eu mai sper totusi ca romanii au devenit mai greu de prostit…sper…

  la mine pe blog poze de la mineriade…

 2. Dumitru Caruntu says:

  iunie 16th, 2010 at 7:54

  Se va vedea in 2012 cat de greu de prostit sunt romanii. Din pacate, Romania are doua regiuni rosii, Moldova si Oltenia. Asa incat, PSD-ul va avea sigur peste 20%. Nu-i exclusa, totusi, o minune. In 1989, putini se asteptau la caderea dictaturii. Ramane de vazut.

 3. Decalogul PSD-ist al dezinformării says:

  august 22nd, 2014 at 15:04

  […] România furată de baronii pesedişti […]

 4. O alta realizare PSD + Puie Monta: Oltchim se vinde la fier vechi | A șaptea dimensiune says:

  februarie 9th, 2015 at 20:42

  […] România furată de baronii pesedişti […]

 5. Maria Günther says:

  septembrie 20th, 2015 at 10:38

  Personal cred ca dupa ce romanul si asa o are in gene cu pilele, mituitul si furatul, cam in ordinea asta crescatoare, UE cu toate fondurile ei i-a facut pe toti incapabilii astia sa fiarba… Poate ca daca n-ar fi fost asa de darnica, sau macar aici ar fi fost mai vigilenta… nu cum ne-a demonstrat-o acum cand dau buzna vandalii si a ramas blocata… furtisagul astora n-ar fi atins astfel de cote.
  … Banuiesc insa ca UE are si un serviciu unde s-ar putea reclama astfel de matrapazlacuri, dar la fel cred ca si acolo tot C-orbi sant la butoane de vreme ce lantul SALBATICIUNILOR nu este intrerupt!

 6. Despre un pesedist ‘sărac’ şi averea sa ‘micuţă’ şi ‘muncită’ | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 22nd, 2015 at 14:53

  […] România furată de baronii pesedişti […]

 7. România sub ocupaţia baronilor pesedişti | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 22nd, 2015 at 15:02

  […] România furată de baronii pesedişti […]

 8. Mulţumim PSD-ului şi Curţii Constituţionale pentru creşterea preţurilor | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 23rd, 2015 at 20:42

  […] România furată de baronii pesedişti […]

 9. Cum promovau pesediştii posibili infractori în posturile înalte ale guvernării | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 23rd, 2015 at 20:49

  […] România furată de baronii pesedişti […]

 10. Ce-ar fi fost într-o posibilă guvernare pesedistă | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 24th, 2015 at 18:10

  […] România furată de baronii pesedişti […]

 11. Despre un alt pesedist ‘sărac şi cinstit’ | A șaptea dimensiune says:

  martie 13th, 2016 at 17:21

  […] România furată de baronii pesedişti […]

 12. Politică + Justiţie = Love(le) pentru unii corupţi, suferinţă pentru cei integri | A șaptea dimensiune says:

  martie 13th, 2016 at 18:42

  […] România furată de baronii pesedişti […]

 13. Radion says:

  august 2nd, 2021 at 14:22

  Ce mai in colo si in coace, e un mizerabil si un escroc mondial?!

Adauga un comentariu