A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLXXXIII)

duminică, iulie 11, 2021 11:27
Posted in category Educatie

Maria Grapini, limba romana18 mai 2019

Guvernul Puie Monta: cel mai cinstit guvern de hoţi şi de analfabeţi

Analfabeta Maria Grapini, ministru al IMM-urilor (hăăă, hăăăă, hăăăăă) în guvernul Puie Monta, în acţiune: virgule puse aiurea (între subiect şi predicat), cuvinte elementare din limba română măcelărite (“influienţează”, corect “influenţează”), “relaţionarea depind”, corect “relaţionarea depinde” etc

Cum incuraja mitomanul plagiator Ponta incultura, prostia, analfabetismul

Cred ca ati auzit de inculta, proasta si analfabeta Maria Grapini, membra a guvernului Ponta. Aceasta o mai comite odata. Doar este greu sa consulti un dictionar. Iata ce scrie respectiva: „Buna dimineata in prima zi de Craciun!Nu stiu cum a fost la voi dar la noi au fost multi,multi colindatori! Frumosi imbracati ,cu colinzi adevarate! A fost semnul ca nu ne vom pierde traditiile si ca vom rezista ca popor in ciuda altor dorinte! Craciun cu sanatate si multa liniste ,multumire si bucurii.” Bai Grapini, du-te acasa la citit, pluralul de la colind este „colinde”, nu „colinzi”. O stie si un copil de gradinita. Asta-i Romania mafiotilor PSD-isti: in timp ce tineri capabili sunt nevoiti sa emigreze sau sa lucreze pe un salariu de mizerie, analfabeta Grapini ocupa functii importante in statul roman. Ponta, Grapini, PSD-isti in general, muriti si faceti un bine acestei tari.

Sursa pozei

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu