A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLXXXIX)

duminică, iulie 18, 2021 9:24
Posted in category Mass-media

Romania, Diaspora27 mai 2019

Multumim, Diaspora!

Pe langa banii foarte multi trimisi in tara, ce salveaza o economie adusa in colaps financiar de politicienii corupti, romanii de afara nu si-au uitat tara si au mai salvat-o odata din ghearele mafiotilor rosii.

Multumim celor care au votat la Referendum si au deschis posibilitatea indreptarii raului facut de PSD = ciuma rosie justitiei romanesti!

Este randul Presedintelui Romaniei, al USR-ului si PNL-ului sa demonstreze ca romanii nu s-au inselat cand i-au votat.

Lupta cu hidra corupta si neocomunista din PSD, cu mafia rosie este abia la inceput. Trebuie taiate capetele caracatitei ce sufoca Romania de 30 de ani.

Coruptii la puscarie si averile furate confiscate!

#REZIST va schimba Romania in bine! Vom lupta pana la capat! Copiii si nepotii nostri trebuie sa traiasca intr-o tara prospera, democratica, civilizata, europeana. Iar pentru asta, daca e nevoie, trebuie murit cu mafiotii rosii de gat.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu