A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLXXXVI)

marți, iulie 13, 2021 13:09
Posted in category Mass-media

Mizeria lasata de aurolacii PSD-ului19 mai 2019

Exista poporul roman? Evident ca nu. O turma de mamaligari, ce se lasa jefuita in schimbul unor cadouri nesemnificative, nu se poate numi popor. Nici macar trib. Triburile aveau niste valori morale, intre doua expeditii de jaf si parjol.

Pentru mine, Romania ca tara nu mai exista. Exista doar un loc ce poarta acest nume si din care trebuie sa pleci, daca ai avut ghinionul sa te nasti acolo, sau sa-l ocolesti daca ai avut norocul sa te nasti in alta parte.

As vota oricand alipirea acestui teritoriu la o tara civilizata (nu la Rusia barbara si dictatoriala), poate doar asa as avea drumuri bune, conditii decente in spitale, o educatie de calitate, facuta de profesionisti, nu de rahati absolventi de Spiru Haret sau de pupincuristi ai comunistilor criminali.

Acest teritoriu cu numele Romania, un stat esuat in propriul rahat, va muri in derizoriu si ridicol. Va muri pe mana prostilor si analfabetilor, a cocalarilor si pitipoancelor majoritari in aceasta tara.

Era normal sa fie asa. In acest teritoriu, geniul Eminescu a murit de foame, iar geniul Caragiale a fost alungat din tara de politicienii mafioti de pe vremea sa, comparabili cu cei de astazi.

Romanul e cel mai spurcat specimen uman, incapabil sa se ridice din mocirla intestinului gros si sa priveasca la stele. Religia ortodoxa nu are nicio legatura cu invataturile lui Hristos, fiind doar un ritual golit de continut, care nu zideste niciun micrometru de credinta autentica in sufletul ortodocsilor de rand.

Alegerile de duminica viitoare, probabil furate, vor confirma din plin cele scrise mai sus. Mi-as dori sa ma insel, dar tare mi-e teama ca am dreptate.

Cateodata ma gandesc sa inchid si aceasta pagina, coplesit de sentimentul inutilitatii. O turma de imbecili merita tot ce i se intampla si nimeni, si nimic, nu va schimba soarta de cacat a romanului.

19 mai 2019

Costin Andrieș: „Pentru ca a cautat in occident sprijin pentru Romania in fata amenintarii sovietice, Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, spune ca Iuliu Maniu a meritat sa fie inchis si ucis de comunisti. Pentru fostul purtator de cuvant guvernamental, ca si pentru Stalin, lupta lui Maniu de aparare a romanilor de comunism reprezinta „tradare”.

Asta e propaganda stalinista cea mai primitiva, folosita si azi de Rusia, iar daca cineva este tradator in toata povestea asta, numele lui e Mirel Palada.”

Merita Romania sa existe? NU!

Mirel Palada, Iuliu Maniu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu