A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLXXXVIII)

sâmbătă, iulie 17, 2021 12:37

Teodor Melescanu26 mai 2019

Teodor Melescanu (in revista „Flacara”, 1977): „Doar prin gandirea geniala a tovarasului Nicolae Ceausescu, partidul nostru revolutionar a elaborat un ambitios proiect de dezarmare. Concepţia partidului şi statului nostru cu privire la obiectivele dezarmării, măsuri prioritare, căile şi modalităţile de realizare a lor, au fost definite cu claritate în documentele Congreselor al IX-lea, al X-lea şi al XI-lea, în cuvântarile tovarăşului Nicolae Ceauşescu, secretar general al PCR, preşedintre RSR.”

Doru Braia: „În ziua de 18 decembrei 1989, a doua zi după măcelul de la Timișoara, presa internațională fremăta, avea interdicție să intre pe teritoriul României, drept pentru care căuta să abordeze orice oficial al regimului de la București aflat în afara granițelor. Domnul Meleșcanu se afla la Viena. Un mușuroi întreg de jurnaliști l-a înconjurat, domnia sa se afla la o sucursală ONU din capitala austriacă, și l-au întrebat, s-a transmis chiar la unele televiziuni în direct, ce se întâmplă la Timișoara. Cu aceeași jovialitate pe care o cunoașteți și, dacă îmi amintesc bine, chiar și cu un trabuc în colțul gurii, domnul Meleșcanu a anunțat că e pace și liniște în România, nu se întâmplă absolut nimic alarmant și că poporul român este mobilizat pentru îndeplinirea sarcinilor trasate de Congresul al XIV-lea al Partidului Comunist Român.”

Sursa textului: articolul Teodor Melescanu, o fantoma securista care ne bantuie si azi.

Meleșcanu ia 228.000 lei de la MAE, de la Senat și de la două facultăți.

Teodor Meleșcanu (ALDE) încasează 88.800 lei pensie de la Ministerul de Externe, 49.177 lei de la Senat și peste 90.000 lei din activitățile de profesor universitar – 49.028 lei de la Universitatea ”Hyperion” și 46.034 de lei de la SNSPA. (Sursa informatiei: https://www.b1tv.ro/politica/melescanu-ia-228-000-lei-de-la-mae-de-la-senat-si-de-la-doua-facultati-senatorii-si-deputatii-care-cumuleaza-salariul-cu-pensia-ar-putea-decide-daca-se-va-interzice-cumulul-salariului-cu-pensia-196997.html)

26 mai 2019

Asemenea jeguri analfabete, asemenea drogati, asemenea javre continua si in 2019 umilirea romanilor care le platesc salariile si din banii carora fura de rup.

Bai jigodii ordinare din PSD, odata si odata tot veti plati pentru toate faradelegile comise in aceasta tara din 1989 incoace!

PSD

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu