A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXXVII)

luni, aprilie 26, 2021 8:16

Liviu Dragnea si fiica regelui Mihai, Margareta11 ianuarie 2019

Inclusiv un parlamentar liberal (haaaaaaaaaaa, haaaaaaaaaaa, haaaaaaaaaaa), Florin Roman parca, a spus, de la tribuna Parlamentului Romaniei, cica democratice, nu de la tribuna Marii Adunari Nationale, citez: „Domnule Dragnea, daca va compar cu Ceausescu, iesiti in minus”. Uite-asa sunt umanizati dictatorii!

„La 4 decembrie 1957, având gradul de general-locotenent de armată (fiind șeful Direcției Superioare Politice a Armatei și adjunct al Ministrului Forțelor Armate), Ceaușescu a condus unitățile militare care au înăbușit răscoala țăranilor din Vadu Roșca (jud. Vrancea) care se împotriveau colectivizării forțate. Flancat de două tancuri, Ceaușescu ordonă personal deschiderea focului de pe mitralierele aflate în camioanele care însoțeau tancurile. 9 țărani sunt uciși de gloanțe (Aurel Dimofte, Ionuț Cristea, Ion Arcan, Dumitru Crăciun, Toader Crăciun, Stroie Crăciun, Dumitru Marin, Marin Mihai, Dana Radu) și alți 48 sunt răniți.” (Sursa: Wikipedia)

Si daca tot veni vorba de liberali, ne-am putea intreba cum a ajuns ciuma rosie la guvernare, dupa ce Basescu a reusit sa-i tina pe tusa vreo 8 ani? In alianta cu PNL, formand USL (Uniunea Sovietico-Liberala), creatia securistului Dan Voiculescu.

Si inca ceva: unde-s liberali sa apere justitia din Romania, ca nu-i prea vad? Evident, ii doare-n cur de aceasta tara, incaseaza pensiile speciale si o freaca prin Parlament. Ce greva parlamentara, ce ofensiva mediatica pentru a apara Romania europeana.

Liberalii de astazi, in procent de cel putin 80%, sunt din acelasi aluat cu ciuma rosie. Speranta Romaniei ramane USR! Si partidul lui Ciolos!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu