A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLXXVI)

sâmbătă, ianuarie 29, 2022 7:20

Henry Ford10 mai 2020

Un mit al victoriilor comunismului este „programul de muncă, 8 ore pe zi” (doar minciuna este sufletul nepieritor al comunismului).

Iată și adevărul: „Cel mai important pas pentru implementarea programului de opt ore de muncă pe zi a fost făcut de Henry Ford. În 1905, acesta a redus programul de muncă la opt ore pe zi și a dublat salariile tuturor angajaților. Prin „Fair Labor Standards Act” (1938), Guvernul Federal american a legiferat programul de maximum 44 de ore de muncă pe săptămână. Prin acest act se stabilea și faptul că orice oră suplimentară trebuia plătită mai mult decât orele incluse în programul de 40 de ore pe săptămână.

Via https://www.facebook.com/tovarasulceausescunicolae/

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu