A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLXXII)

duminică, ianuarie 23, 2022 9:33

Comunisti = teroristi7 mai 2020

Pe data de 8 decembrie 1920, un dispozitiv artizanal exploziv plasat in sala Senatului Romaniei i-a ucis pe ministrul de justitie al Romaniei, Dimitrie Greceanu, care a decedat la scurt timp la spital si pe senatorii Demetri Radu, episcop greco-catolic de Oradea, care a decedat pe loc si senatorul Spirea Gheorghiu, decedat si el la spital. In urma aceluiasi atentat au fost si mai multi raniti printre care si presedintele Senatului, Constantin Coanda.

6 mai 2020

Grigore Cartianu: „Ievaluatorul a fost ievaluat deja de trei instituții europene: Parlamentul European, Consiliul European (care au numit-o pe Codruța Kovesi ca procuror-șef european) și CEDO (care a constatat abuzul demiterii acesteia, pe ievaluarea ievaluatorului).

În concluzie: ievaluatorul ieste un jieg.”

Tudorel Toader

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu