A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLXXIII)

luni, ianuarie 24, 2022 7:37

PSD = ciuma rosie8 mai 2020

Şi m-apucă aşa o stare de greaţă atunci când îi văd pe unii numind PSD partid politic (hăăă, hăăă, hăăăă). Nu, PSD = ciuma roşie nu este partid politic, ci o gaşcă de borfaşi care au avut un singur scop: să fure cât mai mult în România.

Ce a făcut PSD pentru România? Nimic bun. Ne-a ras pădurile, a împrumutat peste 100 de miliarde de euro, a distrus, prin privatizări dubioase, întreprinderile moştenite din comunism, a organizat mineriade, a încălecat justiţia, a eliberat criminalii din puşcării etc.

PSD = ciuma roşie este un grup infracţional organizat care nu a ezitat să-şi trimită gorilele (jandarmii), în 10 august 2018, să măcelărească românii care protestau paşnic în ţara lor, care este a lor, nu a mafioţilor şi criminalilor din PSD.

Moarte ciumei roşii! La puşcărie cu mafioţii din PSD!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu