A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXII)

vineri, decembrie 17, 2021 19:03
Posted in category Mass-media

Votanti PSD
23 februarie 2020

Ăştia sigur merg la vot! De ce? Păi, dacă nu merg la vot, cine le mai dă gratis o sticlă de bere şi/sau o găleată roşie cu trei trandafiri.

Ondine Ghergut: “CORINA Untilă, ÎMPUȘCATĂ cu două gloanțe pe 17 decembrie 1989 la Timișoara, a murit în urma cu doi ani de cancer.

Pe vremea domniei lui PONTA i s-a tăiat pensia, nu a avut bani pentru tratament, boala a invadat-o.

Ponta tăiase pensiile tuturor răniților la Revoluție. Mulți dintre ei au murit…

În timp ce Corina Untilă și alți răniți în decembrie 1989 nu aveau bani nici măcar pentru mâncare și erau puși pe drumuri de PONTA și PeSeDeul său pe la tot felul de comisii medicale, bravii pesedei ca Nicolicea, Mitralieră și încă vreo 20.000 ca ei, viteji pe sub mese, dar cu certificate de revolutionar, își încasau indemnizațiile, erau scutiți de impozite, aveau toate medicamentele gratuite, au beneficiat de numeroase ajutoare de stat. Lor NU li se tăiasera alocațiile de peste 4000 de lei, plus salariile lor nesimțite, de mii de euro, ca doar erau demnitari!

An de an, începând cu 1990 până în 2017, am publicat seriale cu dezvăluiri despre criminalii din decembrie 1989 și despre profitorii Revoluției.

Toti președinții de țară, inclusiv ULTIMUL, IOHANNIS, au fabricat revoluționari pe bandă!

Adevărații eroi din acele zile, puțini, câți mai sunt în viață, abia își târăsc zilele.

Profitorii guițează zgomotos pe la televiziuni, au confiscat Revoluția, ne-au confiscat țara.

Astăzi, gândul meu e la Corina Untilă și la alții ca ea care, cu sângele lor, au „murdărit asfaltul” ( așa se exprimase un securist în noapte de 21 decembrie 1989, în București) …

Dumnezeu să vă aline tristețea, dragilor, și rugați-vă, de Acolo, pentru noi!”

22 februarie 2020

Deşi am zis să nu mă bag între PNL şi USR, care sper că vor elimina ciuma roşie…

Odată cu atacurile nedrepte şi violente ale unor USR-işti la adresa PNL, a acestui PNL care, pentru prima dată după 1989, face ceea ce trebuie, am devenit din fan USR un inamic nu atât al USR-ului cât mai ales al unor aşa-zişi USR-işti, pe care prostia îi dă de gol.

USR-iştii, unii, par să nu fie deranjaţi defel de ciuma roşie, ci de PNL! O să luăm drept exemplu bannerul din imagine, la care am adăugat textul, prin care unii “deştepţi” din USR sugerează că PNL-ul face blat cu PSD-ul. Evident, aceşti cretini nu spun despre ce personaj este vorba. Ori nu ştiu (sunt proşti), ori ştiu dar nu spun (sunt ticăloşi).

Cine este primarul din Cavnic? Iată un articol care lămureşte totul. Pentru mine acest om e un sfânt, pentru cele declarate în 2018, atunci când Băsexu, de exemplu, se făcea că nu vede Ordonanţele ciumei roşii de măcelărire a legilor Justiţiei, iar unii de la PNL votau cot la cot cu PSD-ul în Parlament. Da’, băi USR-iştii lu’ Peşte, primarul din Cavnic a fost mai liberal decât unii liberali şi merită să fie candidatul PNL!

Primar PSD din Cavnic. Vladimir Petruț: Acest miting e pentru condamnatul penal Liviu Dragnea / Cum să folosești oamenii ca pe niște animale?

Primarul PSD din Cavnic, Vladimir Petruț, un contestatar al lui Liviu Dragnea de la celebra OUG 13, a declarat, la postul de televiziune TV Sighet, că mitingul organizat de social-democrați sâmbătă, la București, este pentru „condamnatul penal Liviu Dragnea”.

„De exemplu și acum, prostia asta de miting. Cum să faci tu miting în capitala țării, când tu conduci țara, tu ai prefecții, tu ai primarii 80%, tu ai președinții de consilii județene, tu ai prim ministrul, tu ai guvernul României, tu ai Camera Deputaților, tu ai Senatul, poți legifera, poți face legi, poți să faci dezbateri publice, sau meri cumva să-l aperi pe penalul Dragnea. E, aici e problema, penalul Dragnea (…) dl Dragnea e condamnat penal, este penalul Dragnea. (…) Nu poți să meri să fii alături de un condamnat penal”, a spus acesta, potrivit unei înregistrări video publicate pe Facebook.

„Părerea mea personală e că acest miting e pentru iubitorul poporului, condamnatul penal Liviu Dragnea”, a susținut el.

Acesta a argumentat că, pentru a ajunge la București, un autocar are nevoie de minim 8 – 10 ore.

„Ajung seara la 6 – 7, pun oamenii în stradă 4-5 ore și înapoi îi îmbarcă în autocar și-i aduce înapoi. Deci oamenii ăia timp de o zi, 24 de ore, nu fac baie, nu folosesc un WC, nu nimic, Cum să folosești oamenii ca pe niște animale? Chiar nu se gândesc oamenii ăștia?”, a mai spus Vladimir Petruț.

În 3 februarie 2017, Vladimir Petruț a anunțat că demisionează din toate funcțiile pe care le deținea în partid: vicepreședinte PSD Maramureș, președinte PSD Cavnic și membru în Biroul Politic Județean, în semn de protest față de Ordonanța de Urgență 13.

„Raman, de astazi, un simplu membru al PSD – la aceasta calitate nu am cum sa renunt, pentru ca mi-as pierde functia de primar in care nu m-a investit PSD ci cei peste 70% dintre locuitorii orasului Cavnic. Am demisionat din toate functiile politice pe care le detineam in PSD ca reactie la modul in care reprezentantii la varf ai acestui partid au inteles sa-si rezolve problemele penale. Modul in care au fost date ordonantele de urgenta prin care au fost aduse modificari substantiale codurilor penale sunt descalificante si sunt impotriva democratiei romanesti. Nu pot sa fiu partas la asa ceva, in consecinta, am demisionat din functiile pe care le aveam in PSD”, a declarat atunci Vladimir Petrut.

Primar Cavnic

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu