La televiziunea mafiotului Sebastian Ghiţă, România TV, un violator atacă DNA-ul

vineri, august 11, 2017 16:05

Gelu VisanGelu Visan, un personaj insalubru si libidinos, a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru viol

Exista un personaj destul de unsuros, invitat prin platourile unde bat campii vuvuzele propagandei anti justitie si care s-a facut remarcat prin faptul ca se screme sa convinga audienta ca este pastratorul unor secrete teribile, care au in sine combustia necesara de dinamita, adica secrete despre „binomul DNA-SRI”. Evident, aceasta n-a aruncat in aer opinia publica, insa acest Codrin Stefanescu paros, pe numele sau Gelu Visan, ascunde cateva elemente din biografia sa, care il plaseaza fara nicio indoiala in randul detinutilor de drept comun.

Semidoctul cu pretentii a fost condmanat la trei ani de inchisoare pentru viol, fiind acuzat, in 1993, de catre eleva Daniela B., din clasa a X-a H, ca a batut-o cu coada de la matura si ca a supus-o in nenumarate randuri la perversiuni sexuale, sub amenintarea cu bataia si exmatricularea. Parintii minorei au sustinut ca pedagogul ar fi avut o relatie mai lunga cu fata, pe care ar fi sedus-o si abuzat-o de mai multe ori, la domiciliul lui Visan.

Drept dovada, la punctul 2 de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului de Administratie din 4 mai 1993, directorul de atunci al liceului, Constantin Gheorghe, si-a informat colegii despre plangerea fetei si despre alte depozitii privind chefurile monstruoase pe care pedagogul le facea pana in zori si la care participau si minore. Incidentul este confirmat, dupa ani, si de actualul director de la „Aurel Vlaicu”, Gheorghe Popa. Iar in procesul-verbal al respectivei sedinte toti cei sapte profesori prezenti l-au considerat vinovat pe Visan.

Pentru asemenea fapte reprobabile, animalul costumat pe nedrept in cadru didactic, a fost arestat si incarcerat, iar judecatorii au considerat ca trebuie sa mediteze in solitudine, trei ani la puscarie, despre destinul pedagogului si influenta sa asupra generatiilor de copii.

Se intampla insa un miracol nedrept, daca l-am putea numi asa, presedintele Emil Constantinescu il gratiaza, si astfel agresorul de eleve isi incepe cariera politica sub mana protectoare a lui Radu Berceanu, care il va folosi pe post de valet. Surse din Craiova afirma ca, spre sfarsitul anilor 1990, Gelu Visan cara baxuri de bauturi si incasa diferite sume de bani de la magazinele patronate de Berceanu.

Emil Constantinescu il gratiaza pe Gelu Visan

Profilul de gandac profitor, libidinos si cu privirea denaturata l-a adus si in preajama lui Gigi Becali, pe care l-a escrocat cu o frumoasa suma de bani, afirmand ca risca sa ramana fara casa, fiind dator vandut camatarilor din Banie.

Dar sa revenim la VIOL. Din presa locala a vremii, si mai ales din procesul-verbal semnat de directorul liceului Aurel Vlaicu impreuna cu alti sapte profesori, reiese o poveste cutremuratoare care ne este edificatoare cu privire la specimenul care baleste acum gales prin platourile unor televiziuni de partid sau afiliate la grupuri de crima organizata. Iata ce afirma tatal victimei, in ziarul local Indiscret:

„Dupa ce a castigat titlul de Miss Boboc in 1992, a inceput cosmarul fetei mele. Gelu Vişan a pus ochii pe ea, că era cea mai frumoasă. Şi acum este frumoasă. A minţit-o, a atras-o la el acasă şi a batjocorit-o. Nu era greu să lipsească fata din cămin, că el, pedagog fiind, se ocupa de biletele de voie”.

Gelu Visan

Afirmatiile indurerate ale parintelui sunt coroborate cu faptele descrise in procesul-verbal:

„Pe 5 noiembrie 1992, pedagogul a aprobat sărbătorirea zilei onomastice a unei eleve şi două eleve au primit învoire, aceste activităţi s-au desfăşurat fără aprobarea conducerii.”

Cat tupeu are acum acest jalnic corupator sexual, de pozeaza intr-un vajnic aparator al democratiei si al statului de drept? Cat de insalubri sunt toti cei care il tolereaza in emisiuni de televiziune, stiind foarte bine toate cele relatate in acest articol? (Sursa)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu