A şaptea dimensiune pe Facebook (CXIX)

joi, decembrie 31, 2020 14:36
Posted in category PeNaLii

Dragnea, Tariceanu1 iulie 2018

PNL trebuie sa devina un autentic partid de dreapta, cu mentalitati si persoane de dreapta. Pana acum, mai ales in perioda in care liberalul rosu Tariceanu a fost presedintele PNL, plus perioada in care chiulangiul Crin Antonescu a fost prim-motaila la PNL, liberalii au avut discursuri populiste si masuri de stanga, unele chiar de extrema stanga. PNL-ul de dupa 1989, penetrat de fostii securisti, a oscilat intre socialism cu fata bovina, in cele mai multe momente, si „momente de ratacire” in care au aplicat masuri care corespund doctrinei liberale europene. Haideti sa ne amintim.

PNL, primul partid din Romania

Partidul Naţional Liberal (PNL) a fost:

Primul dintre partidele istorice care s-a asociat cu partidul lui Ion Iliescu, intrând la guvernare cu aripa tânără până în 1991 şi cu aripa Quintus până în ’92.

Primul dintre partidele istorice care n-a intrat în Parlament la alegerile din 1992.

Primul partid din România care l-a propus pe Regele Mihai candidat la preşedenţie.

Primul partid de dreapta care a colaborat cu PSD după 2004.

Primul partid liberal care a reuşit să creeze mai multe locuri de muncă la stat decât în mediul privat.

1 iulie 2018

Promotorii prostiei

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu