A şaptea dimensiune pe Facebook (CXV)

marți, decembrie 29, 2020 16:06

Victor Ponta26 iunie 2018

Viorel Ponta, penalul analfabet

Viorel Ponta, fostul PSD-ist minune, nu reușește să scrie corect, în limba română, câteva fraze. Iar acest imbecil a fost prim-ministru. Mafioții știu de ce.

VV Ponta nu reușește să pună niște amărâte de virgule într-un text, de te întrebi cum o fi ajuns procuror un asemenea analfabet. Cum poți fi altfel decât imbecil din moment ce scrii “în care “jurnaliștii “ ca dvs”, corect “jurnalisti”, sau “plagieaza”, corect “plagiaza”, sau “ati fost perchezitionati cu mascatii toată redacția de la “Adevărul””, corect “a fost perchezitionată cu mascații toată …” Afirma Mircea Marian pe Facebook, pe bună dreptate, “Ăsta cred că a „plagieat” şi la Bac, altfel nu văd cum l-a trecut”.

27 iunie 2018

Ciuma rosie nu se elimina cu reguli, cu vorba buna. Ciuma rosie ne va taia gatul cu prima ocazie! Ciuma rosie se elimina prin forta! Astia sunt criminali pentru care argumentele, legea, regulile nu exista. Borfasul Dragnea respecta vreo lege? Evident ca nu! Atunci?

PSD = ciuma rosie

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu