A şaptea dimensiune pe Facebook (CXVII)

joi, decembrie 31, 2020 7:53
Posted in category Mass-media

Slugile ciumei rosii29 iunie 2018

Cainele rasa Badea

Dupa ani buni de cercetari, specialistii centrului zootehnic INTACT, au reusit imposibilul. O noua rasa canina a fost brevetata: rasa Badea!

Iata pe scurt o descriere a exemplarelor din aceasta categorie:

  • au corpuri indesate, picioare scurte si piepturi bombate, musculoase;
  • articulatiile radio-carpale sunt foarte apropiate, aceasta trasatura fiind mai evidenta daca animalul este privit din fata si observand ca picioarele sunt strambe; datorita eforturilor specialistilor, strambaciunea membrelor a fost atenuata maximum posibil;
  • sunt extrovertiti si incapatanati, fiind caini de o inteligenta minimala;
  • este un caine de companie foarte indragit de o anumita patura sociala, fara educatie si cultura; este curios, perseverent si ii face place sa fie implicat in activitatile familiei sale; se pare ca au o energie nelimitata, astfel ca va vor mentine intr-o buna forma fizica;
  • sunt caini imbecili si dispusi sa linga orice ii arata stapanul; totusi, uneori, au tendinta de a fi incapatanati si neascultatori; aceasta trasatura de caracter poate face dresajul mai interesant si mai provocator, dar nu mai putin distractiv;
  • latratul are o tonalitate inconfundabila si uneori imbraca forme aiuristico-isterice;
  • predispusi la afectiuni ale sistemului nervos, gen: epilepsie, cretinism, megalomanie;
  • foarte credincios stapanului, executa orice ordin fara ezitare;
  • atentiune, are tendinta de a manca cacat, de mic; trebuie pazit si dresat sa manance cacatul numai la comanda, altfel se permanentizeaza acest obicei si nu mai poate fi dezvatat.

Va prezentam cel mai reusit exemplar aparut pana acum, din rasa Badea. Raspunde la numele Mircea, Muircea sau cel mai simplu Mucea. Este favoritul lui Dan Voiculescu, fiind si dresat de acesta! Singura dificultate este ca l-a scapat in cacat de mic si nu-l mai poate dezvata sa-l manance. De aceea il lasa liber doar noaptea de pe la ora 23 si nu mai mult de o ora, ca scoala vecinii si ii pute si gura.

Pentru comenzi de pui rasa Badea, sunati la telefoanele trustului Intact, sau mai simplu scrieti pe adresa emisiunii „In Gura Presei”, este acolo un domn amabil si saritor.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu