A şaptea dimensiune pe Facebook (CXLII)

duminică, ianuarie 17, 2021 7:57

Comunism = Nazism25 iulie 2018

Ce inseamna a fi comunist

Traim intre oameni cu tot felul de păreri, mai corecte sau mai greşite. Unul dintre personajele groteşti întâlnite de mine în ultimii ani are, în multe momente, replici de genul “Adevăratul comunist este cel care nu acceptă părerile altora”. Acest snob cu pretenţii de intelectual voia să spună, de fapt, că trebuie acceptat PSD-ul ca partid politic, pe când unii, printre care şi subsemnatul, cred în caracterul eminamente infracţional al acestei grupări mafiote numite PSD. Plecând de la afirmaţia respectivului, ne-am putea, totuşi, întreba cum arată “adevăratul comunist”. Iată, mai jos, câteva dintre trăsăturile sale.

Adevăratul comunist se şterge la fund cu memoria milioanelor de victime ale acestui regim criminal, majoritatea acestor victime fiind muncitori şi ţărani nevinovaţi, categorii pe care, chipurile, ciuma roşie pretindea că-i reprezintă. Numai în URSS (Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste, pentru cei tineri, adică gulagul rusesc), în cei 74 de ani de comunism, au fost ucişi peste 50 de milioane de oameni, cei mai mulţi în timpul lui Stalin, cel mai fioros criminal din toate timpurile.

Adevăratul comunist te-ar ucide şi azi dacă ai alte opinii decât el, dacă îndrăzneşti să negi “binele comunist”, dacă îndrăzneşti să critici mafia bolşevică. Îmi amintesc de un comentariu al unui jeg admirator de criminali comunişti prin care acest rahat spunea, nici mai mult, nici mai puţin, ceva de genul “Ceauşescu nu v-a ucis pe toţi, aşa cum aţi fi meritat”. Aceştia sunt adevăraţii comunişti, cei care te-ar arunca şi azi în stradă şi ţi-ar confisca locuinţa, pentru “binele poporului”, cei care te-ar lăsa fără slujbă şi ţi-ar da copiii afară din facultate, dacă ai critica regimul, adică ai fi “duşman al poporului muncitor”.

Adevăratul comunist este cel care ar cenzura cu elan Internetul, ţi-ar tăia orice legătură cu lumea liberă (Internetul este cenzurat şi azi în Rusia şi China; în China comunistă, de exemplu, Facebook-ul nu se poate accesa, iar în Rusia, condusă de KGB-istul criminal Vladimir Putin, se pot accesa doar anumite site-uri, nu şi cele care dezvăluie crimele camarilei lui Putin).

Adevăratul comunist te va eticheta “fascist” imediat ce ai scris altă opinie decât cea oficială şi drumul spre puşcărie, gulag sau Siberia îţi este deschis. Imi amintesc şi aici de un comentariu al unui dezaxat, fan al mafiei PSD-iste, legat de scoaterea în afara legii a mafiei PSD-iste. Respectivul nu venea cu niciun argument în apărarea grupului de hoţi, interlopi şi mafioţi, numit PSD, ci scria ceva de genul “Fascistule, de mulţ îţi doreşti eliminarea PSD-ului”.

Adevăratul comunist îţi va povesti cum şi-a achita Ceaşcă datoria externă şi cum s-au construit fabrici şi uzine (distruse după 1989 de către alţi comunişti, din gaşca altui criminal KGB-ist, Ilici Iliescu), dar nu va sufla o vorbă de primitivismul acelei perioade, despre viaţa de ghetou în care trăiam, despre întunericul, foamea, teroarea Securităţii, izolarea externă etc. România era o ţară înapoiată, cu dotări de Ev Mediu întunecat. De exemplu, în timp ce Germania avea televiziune prin cablu începând cu anii 1980, România comunistă avea două ore de program TV, emisiuni alb-negru, iar televizoare color, în anii 1980, aveau foarte puţini români. Stadioanele româneşti de fotbal, de exemplu, erau mai rele decât cele din Africa în privinţa dotărilor şi a calităţii gazonului.

Adevăratul comunist este criminalul care şi astăzi ţi-ar închide gura, dacă ar putea, gunoiul care urăşte libertatea şi democraţia, jegul care pune toate problemele prezentului pe seama societăţii democratice. Dacă un individ este impotent, de vină este democraţia, dacă unii românaşi sunt corupţi, de vină nu este educaţia precară a acestora, moştenită, eventual, din comunism, ci democraţia, dacă s-a distrus în România aproape totul, de vină nu sunt hoardele de comunişti ale eşalonului al II-lea al Partidului Comunist Român, cele care au guvernat România după 1989, ci democraţia.

Şi aş mai adăuga ceva: adevăratul comunist este jegul care nu merită să trăiască într-o ţară liberă, oricum urăşte libertatea, ci trebuie deportat în Coreea de Nord, să se bucure de “binefacerile” comunismului sau internat în puşcărie ori spital de nebuni, deoarece este un potenţial criminal, care oricând te poate ucide, spre binele “poporului”.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu