A şaptea dimensiune pe Facebook (CXXXVII)

vineri, ianuarie 8, 2021 18:40

Paul Stanescu17 iulie 2018

Paul Stanescu, un mitocan cu biografia trucata, care ascunde opiniei publice cateva date necesare intelegerii profilului sau politic. In CV scrie ca este absolventul Facultatii de Agronomie Craiova…doar atat, ceea ce omite cu buna stiinta individul este ca a a facut facultatea la fara frecventa (FF), pe cand era angajat tractorist, si pentru a putea deveni ofiter de securitate inainte de 1989 avea nevoie de o diploma care sa-i ateste studiile superioare. Impreuna cu fratele sau si in asociere cu Fratii Ciocan pun bazele Tel-Drum si il finanteaza la greu pe Liviu Dragnea, pe cand acesta era un simplu prefect din Teleorman. Devine omnipotens deus pesedistum controland mii de hectare agricole, ferme de porci, si este al doilea om ca importanta din guvernul Dancila. El l-a adus in PSD si l-a sustinut puternic pe Darius Valcov, fost prefect pedelist din Slatina, agent de influenta in slujba Moscovei, condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare intr-un dosar facut de DNA, fostul sot al Laviniei Sandru, cunoscut opiniei pubice ca omul care si-a ascuns tablourile in cavouri sau le-a zidit in perete…

Paul Stănescu e cercetat intr-un dosar de corupție la STA Craiova in care prejudiciile sunt de aproape 10 milioane de euro în total (circa 3,5 milioane euro un contract al CJ Olt cu ASESOFT-ul lui Ghiță + 6,5 milioane in folosul a două asociații sportive locale) si mai are un dosar cu începerea urmăririi penală in rem. E vorba de o clasare dată de STA Craiova, infirmată de șefa DNA Kovesi și confirmată ulterior de instanța de judecată a Tribunalului Olt.

20 iulie 2018

Dictatura borfasului Liviu Dragnea

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu