A şaptea dimensiune pe Facebook (CXXXI)

marți, ianuarie 5, 2021 16:48
Posted in category Mass-media

Rezist9 iulie 2018

Daca vreti civilizatie, sau drepturi, daca vreti LIBERTATE, atunci nu fiti niste carpe.

Statele Unite s-a facut cu evazionisti ca John Hancock, cu golani de strada dati in urmarire ca Adams, cu rebeli ca Jefferson, cu generali exilati ca Washington, cu radicali ca Madison si afemeiati ce dadeau gata jumatate de sticla de whisky pe zi ca Benjamin Franklin. Insa TOTI erau dispusi sa moara pentru un IDEAL, pentru dreptul lor de a fi OAMENI LIBERI. Lucru care de milioane de ori mai important ca orice altceva.

Vreti pace? Pacea este o fraudă comunistă. Pacea nu este o valoare în sine, dacă nu este însoțită de democrație, stat de drept, justiție independentă, sau o piață liberă care să-ți garanteze drepturile și libertățile.

Pacea nu înseamnă nimic în afara acestor valori.

Nu pace vroia URSS-ul pentru peninsula coreeană în 1950? Nu vroia URSS-ul să pacifice Vietnamul? Și uite că s-au băgat belicoșii ăștia de americani cu războiul lor!! Să bombardeze în numele democrației și libertății! Păi se poate așa ceva? Păi nu pace vor și sălbaticii din Statul Islamic? Cum să nu? Pace vor. – Daar al Islam! Casa păcii! O pace islamică!

Chiar și Putin vrea Pace. Nu mă credeți? Uitați-vă la canalele rusești. Nu e simptomatic faptul că cei mai mari tirani liberticizi din istorie au fost cu toții niște pacifiști?

Stalin a fost cel mai maaare pacifist. Numai porumbei ai păcii zburau ca muștele la rahat în jurul mustății sale stufoase pe placatele propagandistice care îl reprezentau.

Toți liderii Coreii de Nord de ieri și de azi au fost și sunt mari pacifiști. Fidel Castro, Hugo Chavez și restul marxiștilor din toată America Latină au fost și sunt niște pacifiști sadea.

Numai Occidentul e belicos, dar ei sunt pentru pace! Nu în Pace se murea în Gulag? O mare pace și o asurzitoare liniște domnea peste Gulag, în timp ce se murea.

O mare pace și liniște acoperă lagărele din Coreea de Nord, în care încă se moare! Pacea, în termenii definiți de ei, este o fraudă. Între pace și libertate, lumea civilizată, reprezentată de Occident, trebuie să aleagă lupta pentru libertate.

Restul îs pudori pentru fraieri.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu