A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCLXXXV)

vineri, iulie 14, 2023 15:46
Posted in category Mass-media

Aparatori Ucraina12 iulie 2023

Cam aşa arată cei care apără Ucraina şi, indirect, civilizaţia şi democraţia europeană.

Oare pupincuriştii criminalului de război Putin se pot numi „oameni”? Nu, ăştia nu sunt oameni, dacă genocidul ucrainean îi lasă indiferenţi, ba mai mult, iau apărarea autorilor acestui genocid.

Din păcate, şi autorităţile ce reprezintă statul român, un stat eşuat, spun mulţi, n-au făcut, nu fac şi, probabil, nu vor face nimic pentru a-i opri pe aplaudacii Rusiei, stat terorist – o benzinărie condusă de mafioţi, cum inspirat s-a exprimat un senator american -, să-şi bată joc de suferinţa eroilor care apară Estul Europei de invazia Răului numit Imperiul Rusiei criminale (fost Imperiu Ţarist, fost Imperiu Comunist).

Am mai spus-o şi o repet: pupincuriştii criminalului Putin, ce coincid aproape integral cu nostalgicii comunismului criminal, sunt potenţiali criminali. Ei oricând ne-ar deporta, ne-ar întemniţa, ne-ar ucide, dacă, prin absurd, criminalul Putin şi-ar pune marionetele să conducă România.

Răul de astăzi este parfum de violete pe lângă ce ne-ar aştepta dacă ruşii ar invada România, cum au făcut-o în 1944-1945 când au adus comunismul criminal.

11 iulie 2023

Doar o presiune uriaşă a opiniei publice, a societăţii civile, a organizaţiilor neguvernamentale şi a politicienilor din Opoziţie poate determina pedepsirea celor vinovaţi – direct, indirect sau moral – de tragedia bătrânilor ajunşi pe mâna unor bestii cu chip de om.

Este România o societate morală, pentru care sunt sfinte nişte valori umane, eterne în timp şi spaţiu, precum iubirea şi grija faţă de bătrâni? Dacă răspunsul este afirmativ, ar trebui să fie sute de mii de români în stradă.

Altfel, ei între ei, criminalii României, îşi vor aranja ploile astfel încât să nu păţească nimic. Justiţia măcelărită de puşcăriaşul Dragnea şi PSD = ciuma roşie o va tărăgăna, până când, pe fondul uitării, faptele se vor prescrie sau pedepsele vor fi simbolice.

Iubirea de ţară la vot şi în stradă se măsoară!

Caracatita Firea-Pandele

13 iulie 2023

Câte şpăgi şi câţi bani o fi furat Pandele, din banii României, pentru a-şi face odrasla mare şmecher cu firmă de imobiliare?!

Caracatita Firea-Pandele

Pandele, fiul

14 iulie 2023

Ștefan Godei a fost angajat de Gabriela Firea la cabinetul de senator în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023, după ce anterior a lucrat la Primăria Capitalei, conform unui document publicat de gandul.ro. Cu alte cuvinte, Godei a lucrat direct cu Gabriela Firea în calitate de șofer angajat la cabinetul parlamentar al acesteia după alegerile parlamentare 2020. De altfel, conform unor documente Digi 24, începând din 2014, Godei a fost angajat și la clubul de fotbal din Voluntari, oraș condus de 23 de ani de Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, la Senat și la Compania Municipală de Consolidări.

Sursa textului: hotnews.ro

Firea, Godei

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu