A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCLXXXVI)

sâmbătă, iulie 22, 2023 6:41

De la stânga: Sorin Grindeanu şi Marcel Ciolacu20 iulie 2023

Asta înseamnă să fii şmecher. Să-i faci pe fraieri la vot. Ia priviţi-i! Sorin Grindeanu şi Marcel Ciolacu au atitudinea specifică şmecherilor care au ajuns în viaţă să aibă banu’ gros fără muncă.

Ce contează la Grindeanu (priviţi ce zâmbet de personaj cu nevoi speciale are individu’) c-a dat Ordonanţa 13, la recomandarea mafiotului puşcăriaş Liviu Dragnea! S-a ajuns!

Ce contează la Ciolacu faptul că a mers la vânătoare cu teroristul Omar Hayssam?! Prostimea a uitat sau n-a ştiut niciodată deoarece Mafia TV (Antena 3 + România TV + Realitatea TV + …) nu se complică să informeze (patronii mafioţi n-au niciun interes să aibă România o masă de votanţi informaţi), ci să dezinformeze.

Dacă opreşti un american sau englez obişnuit pe stradă şi-l întrebi ce crede că reprezintă poza, o să-ţi spună, cel mai probabil, că reprezintă o gaşcă de interlopi admirând natura.

România nu este o naţiune, nici măcar un trib (triburile aveau o minimă demnitate). România este o turmă în care 70% se pişă pe el de vot, iar acest pişat permite unor Ciolaci şi Grindeni să pozeze în cei mai mari şmecheri ai României, cu ‘jde mii de euro în conturi, fără muncă, doar pe votul (sau absenţa de la vot) oiţelor mioritice.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu