A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCLXXXVIII)

luni, iulie 24, 2023 6:51
Posted in category Mass-media

Arme nucleare, Polul Nord

23 iulie 2023

Criminalul de război Putin i-a furat inelul unui cunoscut magnat american!

În anul 2013, președintele Rusiei a fost acuzat de furt de către Robert Kraft, patronul echipei de fotbal american New England Patriots, dar scandalul a fost băgat rapid sub preș de agenţii ruşi.

Potrivit magnatului, care are o avere de 2,3 miliarde de dolari, el i-ar fi arătat lui Putin inelul de campion primit după ce Patriots a câștigat titlul în 2005, iar acesta l-ar fi pus pe deget şi apoi l-ar fi băgat în buzunar ca pe un cadou binemeritat, uitând ca măcar să mulţumească.

Fără vreo teamă de a-l confrunta pe sângerosul lider moscovit, finanțatorul și președintele echipei de fotbal american l-a acuzat public, cu subiect și predicat, pe Putin că e hoț, însă Casa Albă a recomandat aplanarea conflictului.

„Când am dat mâna cu el, cum fac oamenii civilizaţi, mi-a tras inelul, ceasul şi sacoul de 25000 de lire, cu o dexteritate de ciorditor profesionist. Degeaba i-am zis să termine cu glumele proaste, el a îndesat căciula şi a dispărut printre ceilalţi participanţi la întâlnire”, povesteşte Kraft, ajuns la varsta de 80 de ani.

Întrebare. Oare conflictul din Ucraina va fi ocazia potrivită pentru ca, în sfârşit, Putin să şi-o fure în bot de la întreaga planetă?

22 iulie 2023

Preotul Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni (Iași), care de-a lungul timpului a avut mai multe declarații și gesturi controversate, spune că 10% din ceea ce strâng mirii la nuntă trebuie dat Bisericii: „L-ați luat pe Dumnezeu de prost, el e ultimul fraier la care ați venit să vă dea harul, după ce voi ați cheltuit pe atâtea lucruri”?.

Preotul Calistrat: 10% din banii de nunta la biserica

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu