A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLXX)

luni, octombrie 17, 2022 15:53
Posted in category Mass-media

Chivel Porumb28 octombrie 2022

Diplomatul (?) Chivel Porumb arată clar cât de ospitalieră este o parte a “boborului” român! Cea cre(ş)tină din tălpi până-n gât!

Chivel Porumb este angajat al Guvernului României, cu salariu, diurnă şi ‘jde mii de sporuri plătite de “fraierii” care muncesc. Este bugetar, din ăla umflat, din 2010.

Şi când freci menta la stat, că de-aia-i stat, să stai, începi să faci negru în cerul gurii. Să devii o jigodie, un limbric, un ticălos, un grobian, un vierme care se târăşte prin viaţă urându-i pe unii sau pe alţii.

Mă-ntreb ce dracu’ scrie în fişa postului acestui nenorocit. Nu cumva are şi datoria unei ţinute morale impecabile, aşa cum stă bine reprezentantului unui stat civilizat, vorba vine, european.

Va fi sancţionat în vreun fel? Nu. Cine s-o facă? Politicienii votaţi de o turmă de analfabeţi care pupă cadavre (moaşte) şi aşteaptă firimiturile baronilor din politică?!

Ăştia sunt dacii liberi care ne vor moartea, da’ se declară mari cre(ş)tini.

Cică România este Gradina Maicii Domnului (hăăăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă).

Chivel Porumb

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu