A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLXVII)

vineri, octombrie 14, 2022 19:05
Posted in category Mass-media

Italia, Covid 1924 octombrie 2021

Dar jegul de Lucian Bode apără din răsputeri cele ‘jde mii de sporuri oferite poliţiştilor. Care poliţişti nu fac nimic. Ăştia cu caschetă sunt după chipul şi asemănarea lui Bode: să treacă luna, să iau salariul, mult peste salariul mediu, ce pulanu’ meu.

A, că mor români în accidente de circulaţie produse de tot soiul de infractori ai şoşelelor pe care poliţiştii trebuie să-i oprească înainte de comiterea crimelor, dă-i în mă-sa de fraieri, las’ să moară.

Că interlopii fac legea în Românica, mână-n mână cu poliţiştii, iarăşi nu-i problema lui Bode, ce PNL-ul meu.

Că suni la 112 şi mori de lunga mână a indiferenţei poliţiştilor, iarăşi nu-i problema Poliţiei Române.

Cum era aia de la Ministerul de Interne? Siguranţă şi încredere?! Cu Bode şef la MAI? Hăăăăăăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu