A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLXVIII)

sâmbătă, octombrie 15, 2022 13:34
Posted in category Mass-media

Popa proxenet26 octombrie 2021

Petro Birjaru: “Înțeleg că-i supărată fleașcă BOR din cauza unor băieți de la USR (cum altcumva?) care au ales să jure cu mâna pe Constituție în loc de Biblie!

Mno, io nu vreau să tulbur indignarea nimănui, da’ vreau să vă reamintesc de niște personaje care, cu frică de Dumnezeu în suflet și smerenie creștin-ortodoxă în ființă, au jurat cu mâna pe Biblie și-au încheiat cu “așa să îmi ajute Dumnezeu”:
– Liviu Dragnea (vrednic este!)
– Adrian Năstase
– Gabriela Firea
– Dan Voiculescu (dom’ Profesor)
– Elena Udrea
– Darius Vâlcov
– Gabriel Oprea
– Victor Viorel Ponta
– Vasilica Viorica Dăncilă (bine, asta ar fi trebuit să jure cu mâna pe Abecedar, da’ orișicât!)
– Adrian Severin
– Nicolae Mischie
– Cătălin Voicu
– Șerban Nicolae
– Florin Iordache
– Marian Oprișan
– Sebi Ghiță
– Bădălău, Nicolicea, Mureșan, Iacob-Ridzi, Greblă, Cozma, Rădulescu, Bica, Vanghelie, Oprescu și tăticul tuturor, Ion Iliescu!

Acuma, mă scuzați că inoportunez, da’ cu ce plm i-a împiedicat mâna pusă pe Biblie să fure și să nenorocească pe ăștia de mai sus? Nu, nu trebuie să răspundeți, doar să reflectați puțin…”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu