A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLXXVI)

luni, octombrie 24, 2022 7:31
Posted in category Mass-media

Sosoaca la puscarie15 decembrie 2021

Mircea Marian: „În orice stat de drept, azi, Senatul se întrunea în ședință și-i ridica imunitatea doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă. Și lăsam Justiția să își facă datoria, să o ancheteze, să se ducă în fața judecătorilor și acolo dânsa să-și prezinte argumentele, nu doar pe FB. Asta, bineînțeles, pornind de la premiza că Parchetul avea curaj să-i facă dosar acestei doamne senator și să-l trimită la Senat, pentru ridicarea imunității.

Ne facem de râs în întreaga lume: în țara aia, România, o senatoare și soțul ei au sechestrat o echipă de jurnaliști, i-au supus la rele tratamente, i-au agresat, au agresat poliția – care, înțeleg că oricum murea de frică – și nu pățesc nimic.

Ce face doamna Șoșoacă – agresarea medicilor, a jurnaliștilor străini, a poliției și a oricărui simplu cetățean care o contrazice – este o nouă dovadă că statul român mai există doar pentru propria sa îndestulare. În rest, a eșuat.”

16 decembrie 2021

Tudorel Urian: “Olivier Faure, prim-secretarul Partidului Socialist Francez a anunțat astăzi, înainte de depunerea proiectului legislativ împotriva separatismului că „ADN-ul stângii este apărarea laicității”. Dr. Ponta, Ciolacu voi ce sunteți? Dreapta? Extrema dreaptă?”

Copiii religiosi

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu