A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLXXII)

miercuri, octombrie 19, 2022 6:36
Posted in category Mass-media

Dictatura din Turcia
3 noiembrie 2021

Ce sunt şi dictatorii ăştia criminali, cum ar fi jegul de Erdogan. În numele “profetului” criminal şi pedofil Mahomed, cu texte de aburit AURolacii turci, fără şcoală, fără educaţie, fără cultură, imediat eşti anchetat, judecat, condamnat şi executat.

Doar Allah este un zeu însetat de sânge de muritori nevinovaţi, care n-au voie să glumească pe seama stării de sănătate a Dictatorului Suprem, ce Coranu’ meu.

În Românica, dacă n-am fi în UE şi AUR + PSD ar da Dictatorul Suprem, imediat am fi anchetaţi, dacă zicem ceva de Supremul sau facem glume neortodoxe despre sexul cu băieţi minori întreprins de puşcăriaşul Teodosnicul Snagoveanu, Tomitanul sau, mai precis, Şpagoveanu.

În urmă cu ceva vreme, m-am îngrozit citind următoarea ştire. Un şef de AURolaci propunea nici mai mult, nici mai puţin decât “educarea ortodoxă a elitelor României”, adică toţi cei care critică ortodoxia să fie obligaţi la un pelerinaj (un fel de închisoare) forţată pe la mănăstiri, pentru purificare.

Ăştia care ucid în numele religiei sunt mai sadici ca Hitler. Hitler (ateu de felul lui) ucidea în numele urii de rasă, adică nu băga vreun zeu în treburile lui criminale. Da’ un Erdogan ucide în numele lui Allah, să ştie crescătorul de capre analfabet că orice înjurătură la adresa lui Erdogan înseamnă mânia lui Allah, cel care, nu-i aşa, nu suportă ca dictatorii să fie înjuraţi sau să se facă glume pe seama stării lor de sănătate.

Erdogan, în numele inocenţilor ucişi de tine sau aruncaţi în temniţă, îţi doresc să ajungi rapid în raiul lui Allah, să te întâlneşti cu profetul, criminal ca şi tine, Mahomed şi să te bucuri din plin de cele ‘jde mii de fecioare blonde din paradisul musulman.

9 noiembrie 2021

Când eşti grădina Maicii Domnului (hăăăă, hăăăăăă, hăăăăăăăă), normal că eşti mai prost plasat pe scara evoluţiei umanităţii decât ultimul trib din Africa.

Şoşoacă, la puşcărie, jigodie!

Şpagoveanu, la puşcărie, infractorule!

Singapore, Covid 19

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu