A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLXXV)

duminică, octombrie 23, 2022 14:15
Posted in category Mass-media

Ortodox.info
5 decembrie 2021

Conform ORTODOXINFO.RO, “În timpul Gripei Spaniole din 1918, doar cei vaccinaţi au murit” (postare din 2 septembrie 2020, văzută de 545.998 de ori, adică peste jumătate de milion de vizualizări).

Cât de ticălos poţi fi pentru a scrie asemenea minciuni, asemenea aberaţii?!

Am ajuns la acest rahat numit ortotoxinfo.ro din cauza unei postac anti-Covid, care a distribuit-o în aceste zile într-un grup.

Cât de tâmpit, cretin şi idiot poţi fi să crezi astfel de aberaţii?!

Popi lacomi, unde dracu’ scrie în Biblie, “cartea sfântă”, că trebuie să pupi cadavre, să pupi icoane, să dai bani unui parazit de popă pentru a intermedia intrarea, cică, în RAI-ul ortodox?!

Politicieni români responsabili, opriţi finanţarea Bisericii Ortodoxe Române (BOR)! Această cloacă plină de îmbuibaţi şi corupţi, plină de paraziţi care vor menţinerea României în Evul Mediu întunecat nu trebuie finanţată din banii făcuţi cu trudă de români!

Popilor, la muncă, paraziţilor, nu la prostit lumea cu poveşti, minciuni şi aberaţii!

11 decembrie 2021

George Simion

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu