A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLXXI)

marți, octombrie 18, 2022 20:23
Posted in category Mass-media

Romanii, idiotii Europei1 noiembrie 2021

Deoarece îmi vine să vomit când mă gândesc la zombificaţii ce refuză să se vaccineze – vaccinarea masivă a populaţiei fiind singura şansă a României la o viaţă apropiată de normalitate -, repostez un text folosit şi în altă postare, din urmă cu câteva zile.

În timp ce alţii creează produse care schimbă lumea şi merg în ritm accelerat spre un viitor al tehnologiei supersofisticate, România rămâne o ţară înapoiată, populată de milioane de pupători de moaşte, de milioane de imbecili, comparabili cu talibanii din Afganistan, care trăiesc într-un Ev Mediu întunecat, în care domină prostia, incultura, răutatea.

Iar această turmă de zombi produce (votează) politicieni de acelaşi calibru (PSD + AUR + …), incapabili că înţeleagă mersul vremurilor, incapabili să treacă peste lăcomia şi egoismul de cea mai joasă speţă.

De aceea, modernizarea României este lentă, uneori chiar oprită, desfăşurându-se mai degrabă inerţial, haotic, nu după un plan managerial bine întocmit.

Jeguri şi larve ortodoxo-catolico-baptisto-adventisto-penticostalo-… criminale, în numele religiei au fost ucişi milioane de oameni inocenţi! Ce faceţi voi astăzi, în Estul nepăgân (hăăăă, hăăăăă, hăăăăă), înseamnă condamnarea României la statutul de ţară de lumea a şaptea, de ţară tribală, unde talibani ca voi trăiesc de pe urma muncii “păgânilor”, care chiar muncesc, cărora le pasă de economie, care se vaccinează sperând că viaţa lor şi economia Româneii îşi vor reveni.

Popi lacomi şi criminali (ortodocşi, catolici, baptişti, penticostali, adeventişti şi de alte secte profitoare), aţi pierdut meciul cu tehnologia! Nu mai ţine vrăjeala! Ar fi momentul să mergeţi şi voi la muncă, să învăţaţi o meserie, de pe urma căreia să trăiţi! Nu mai profitaţi de sărmanii pe care-i jecmăniţi, ameninţându-i cu Iadul! Adevăratul Iad este aici: o Biserică lacomă, care ucide viitorul României.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu