A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLXXXVI)

duminică, noiembrie 6, 2022 7:16
Posted in category Mass-media

Avertisment SUA
26 ianuarie 2022

Putin – interlopul planetei

Un război aduce moarte, suferinţă, distrugeri. Dar, se pare, psihopatului de Vladimir Putin nu-i pasă cei ucişi într-un război, inclusiv de tinerii ruşi trimişi la moarte. Ca să nu mai vorbim de distrugerile provocate.

Copii care vor muri în Ucraina, femei şi bătrâni care vor rămâne pe drumuri, familii care vor rămâne fără adăpost, animăluţe nevinovate ucise de acest asasin, de acest criminal, de acest nenorocit numit Vladimir Putin.

Şi cică psihopatul de Putin e creştin (hăăăăă, hăăăăă, hăăăăă)! Sunt sigur că are penisul mic! Sau nu are testicule (este castrat). Doar o jigodie castrată sau fără testicule poate fi un ucigaş de oameni. De mii de oameni!

Jegul de Putin o fi avut o copilărie nefericită. L-o fi snopit taică-su în bătaie. L-o fi violat mă-sa. Greu de explicat paranoia acestui dictator. În secolul XXI să ameninţi lumea cu un război, inclusiv nuclear, este un gest de individ bolnav psihic. Ăsta trebuie capturat şi internat la nebuni. La nebuni periculoşi!

Putin şi-a măcelărit oponenţii, a dat ordin să fie ucişi ruşi nevinovaţi, de la ziarişti la oameni de afaceri, iar acum vrea să ucidă mii, zeci de mii, poate sute de mii de oameni într-un război.

Opreşte-te, nebunule! Nu-i planeta lu’ mă-ta!

28 ianuarie 2022

Publicația spaniolă El Pais scrie că liderii UE discută în acest zile despre pachetul de sancțiuni economice la adresa Rusiei dacă Moscova începe o nouă invazie în Ucraina. Potrivit sursei citate, printre sancțiunile luate în calcul se numără inclusiv stoparea importurilor de gaze și petrol din Rusia, care ar urma să fie înlocuite cu surse alternative.

Potrivit unor surse europene citate de El Pais, aceste sancţiuni ar varia de la suspendarea oricărui tip de cooperare economică cu Moscova până la o tăiere drastică a relațiilor comerciale, inclusiv importul de gaze și petrol rusești. Lovitura așteptată este de o asemenea amploare încât, potrivit acelorași surse, Bruxelles-ul a pregătit și planuri de urgență pentru a atenua daunele pe care inevitabil le-ar suferi și economia europeană.

Printre măsurile luate în considerare se numără închiderea completă a piețelor europene de capital pentru companiile și entitățile financiare ruse și restricțiile privind exportul de materiale sau servicii esențiale pentru sectoare cheie ale economiei ruse, precum energia, mineritul sau industria grea.

Și, în cele din urmă, ruperea legăturilor financiare cu economia rusă, care ar lăsa Moscova izolată periculos de piața financiară mondială. Statele Unite chiar păreau dispuse să întrerupă accesul Rusiei la sistemul de tranzacții financiare SWIFT (sistemul de mesagerie electronică prin care sunt procesate marea majoritate a transferurilor bancare), dar nu există deocamdată consensul necesar pentru o măsură atât de drastică, aplicată doar Iranului. (10tv.ro)

Sanctiuni UE pentru Rusia

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu