A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLXXXVIII)

luni, noiembrie 7, 2022 19:51
Posted in category Mass-media

Ucisa de dictatura criminalului Putin28 februarie 2022

Tudorel Urian: „Putin, înțeleptule, de ce nu mergi tu în fața militarilor ucrainieni să-i convingi să întoarcă armele pentru că nu ți-a ieșit figura cu bombardarea orașelor în care stau familiile lor. Sau măcar să porți o discuție bărbătească cu unul dintre frații Klitchko (oricare dintre ei). Sigur v-ați înțelege de minune, ca de la boxer la hocheist. Sau, dacă vrei,de la șopârlă KGB la campion mondial!”

Tudorel Urian: “Patria mea este libertatea. Din ea fac parte polonezii din Solidarnosc, Reagan cu al sau ‘Mister Gorbatchev, tear down this wall, timișorenii mei din 1989, golanii din Piata Universitatii, din 1990, Ion Rațiu, gata sa-si dea ultima picatura de sange pentru ca eu sa pot sa nu fiu de acord cu el, Vaclav Havel miscandu-se la Praga pe ritmurile Rolling Stones, Adam Michnik, cu griul sau ispititor, turcii din Piata Taksim, ucrainienii care l-au alungat pe porcul de Ianukovici în Rusia, bucureștenii care au fascinat Europa cu luminile lanternelor, ucrainienii de pe Majdan, romanii din 10 august, ucrainienii care lupta astăzi eroic și tragic impotriva dementei lui Putin, rusii care protestează impotriva razboiului, compatrioții mei care si-au deschis cu generozitate casele pentru nefericiții acestor zile. Intr-o tara populata doar cu asemenea oameni mi-as dori sa trăiesc, dacă ar fi sa aleg. Fiecare cu limba lui, cu steagul lui, cu mâncarea lui, cu obiceiurile lui, dar toți compatrioti. Sunt convins ca toți am fi la fel și ne-am simți acasă.”

11 februarie 2022

Dictatura criminalului psihopat Putin

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu